2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 202698 بازدید | 2360 پست
نمیتونی خودت همین کارو بکنی باهاش؟ فک و فامیل داری؟ وقتی تهدید میکنه صداشو ضبط کن و مدارک جمع کن و ت ...

الانکه مدرسه میرن چه جوری بچه ها رو در به در خونه مردم کنم بعدشم هم برای یه اقدام ساده پول لازمه من اول باید پول جمع کنم 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چشم ب بیرون دارم نه شوهرم میخوام طلاقم نمیده فقط و فقط دلم میخواد پسرم خوشبخت باشه

خب بخاطر بچت تحملش کن

بابااااا تو می دونی چقدددددر مادرها بخاطر بچهاشون چه کساییو که تحمل نکردن؟

کسایی که آرزوشونه شوهراشون مثل تو بود خیانت نمی کرد

بذار شوهراشون شبیه پدربزرگا باشن فقط آاااادم باشن

تو فکر کردی فقط خودتی؟؟

الانم خوشبختی پسرت مهمه پس ثابت کن به اون طفل معصوم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خیلی خوبه که بی گدار به آب نمیزنی. به نظر میاد زن قوی ای باشی.یه بازه زمانی در نظر بگیر مثلا یک سال ...

بله قوی هستم چون مجبورم چون نمی‌خوام بچه ها رو آواره کنم واسه بچه ها هم شده سعی کردم قوی باشم یه کار نصفه نیمه داخل خونه دارم تقریباً ماهی هشت نه تومان دارم ولی نمیزاره پس انداز کنم همونو ازم میگیره ولی الان تصمیم گرفتم هرجوری شده پول جمع کنم 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
ربطی به گرمی نداره یه مشکلی داره این دارو اعصاب بهش بده یه مدت اگه بازم نتونستی تحملش کنی جدا شو

مگه میشه دارو الکی 

از بس تفکراتش قدیمی میگه دارو خوب نیست فقط علف 

سر اینکه پسرم باید دارو بخوره و علف جوشانده نباید بخوره خیلیییی جیغ زدم تا دیگه بیخیال بشه

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

واااا 

منم اختلاف سنیم با شوهرم مثل توعه. از خدامه بهم محبت کنه و مدام بهم زنگ بزنه.  واقعا فازت معلوم نیست 

من که مطمئنم یه روزی پشیمون میشی ولی امیدوارم دیر نشه 

بله قوی هستم چون مجبورم چون نمی‌خوام بچه ها رو آواره کنم واسه بچه ها هم شده سعی کردم قوی باشم یه کار ...

بهش نده هرجوری میتونی دست به سرش کن یه حساب مخفی درست کن. چقدر کثیفه که دو قرون دسترنج تو رو میگیره. عزیزم برو درخواست نفقه بده اگه بهت پول نمیده 

اینکه یکی شبیه بابابزرگا باشه ولی دوست داشته باشه بهتر یا یه پسر جون و لاشی که همش ترس این و داشته ب ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

مگه میشه دارو الکی از بس تفکراتش قدیمی میگه دارو خوب نیست فقط علف سر اینکه پسرم باید دارو بخوره و عل ...

عزیزم یواشکی بریز توی غذاش شوهرت مشکل داره علائمش رو به روانپزشک بگو واسش دارو مینویسه اگه خواستی روانپزشک خودمو بهت معرفی میکنم .

توی سال ۲۰۲۵ فکر نمیکردم کسی به دکتر علفی ها اعتقاد داشته باشه 🤢 با این تفکراتش چرا با یکی ازدواج کرده که ده سال ازش کوچیکتره 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

همه میگن ایده الم هیچی نمونده ازم ولی یه زمانی هر جایی میرفتم از چهره ام بهترین تعریف هارو میشد الا ...

همون همه ای که میگی با حرفاشون اینجوری شدی 

از کجا معلوم حسادت نمیکنن بهت تا زندگیت خراب بشه 

به شوهر بقیه توجه کردی تا حالا؟ دیدی چه اخلاق و رفتاری دارن ؟ 

ناشکری 

عزیزم یواشکی بریز توی غذاش شوهرت مشکل داره علائمش رو به روانپزشک بگو واسش دارو مینویسه اگه خواستی رو ...

همش میگفت چه میدونم چی بخورم چی بده چی بو کنه 

بهش گفتم حق نداری باهام بیای دکتر 

یا با داداشم یا با پدرشوهرم میبرمش هر دو هفته