2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293000 بازدید | 2359 پست
سرد تر از شوهرم ندیدم

شوهر من هیچوقت بوسم نمیکنه جلو خانواده اش اصلا بهم محبت نمیکنه تا رابطه نخاد کنارم نمیخابه تولد روز زن سالگرد ازدواج بلد نیست در حال مرگ باشم نگام نمیکنه دو روز گریه کنم نمیگه چته هیچوقت نمیپرسه لباس داری یا نه  موقع زایمانم ولم کرد رفت پیش مادرش بهش برسه  وهزارن چیز دیگه

با دست و پا بسته گذاشتنت رو سفره عقد؟؟اگ علاقهنبود میگفتی ن زمان عهد قاجار ک نبود همین ۶ ساله پیش ب ...

هیچکس منتظر نیست 

نمی بینند وصعمو از شادترین دختر جمع شدم افسرده ی روانی 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم سردتر

اسی انقدر ب خودت تلقین نکن این سلیقه م نبود مجردی مسخره ش کردم سنش زیاده فلان ، اینجوری بیشتر ازش متنفر میشی ، همین توجه کردن شوهرت آرزوی خیلی هاست ، میتونی زندگیتو درست کنی ولی نمیخوای

مثلا دوس نداری تو جمع بهت بگه خانم گل با زبون نرم بهش بگو میشه تو جمع همون اسمم رو صدا کنی؟

مشکلات تو قابل حل شدنه ، ولی بددلی بددهنی  خسیس بودن خیانت حل شدنی نیست

وای این چه ایرادای بیخودی هس ک میگیری 🤣 من دهه هشتادی هستم دنبال پسرای بالای ۲۸ که این ایموجیا میزا ...

یعنی چی دنبال پیرمردی؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

من درکت میکنم  ولی بعد بجم ک ب دنیا اومد و کم‌کم بزرگ شد زندگیمون خوب شد البته مال من اذیت میکرد گاهی سرد شدم دست ب زدن داشت

دلم نمیخواد درست بشه از تک تک اخلاقیاتش متنفرم

عزیزم شاید افسردگی بعد زایمان گرفتی. منم دخترم که تازه به دنیا اومده بود همینطور شدم. یادمه پیش مامانم گریه میکردم که من دیگه دوسش ندارم و ازش بدم میاد.  بدوووون اینکه ذره ای بدی داشته باشه بنده خدا

شما هم اگه شوهرت بد نیست نزار فاصله بیوفته. حتی شده به زور هم این رابطه رو نزدیکتر کن. چرا جاتو جدا کردی خیلی سردی میاره. مادر شوهرت راست میگه ان شوهرته که سایش بالای سرته و به دردت میخوره اگه ادم بدی نیست

مگه فقط ایناست اینا وظیفه ست ادم سالم اینا رو نداره

حالا شما وظیفه تمکین داری تمکین میکنی؟؟؟مگه همه وطیفشونو بنحو  احسنت انجام میدن ؟؟؟

اسی من ن شمارو میشناسم ن شوهرتو 

ولی اینو بدون ک شوهرت دوست داره حیفه خرابش نکن برو مشاوره برو باشگاه برو دکتر ولی اینطوری نمون زندگیتو خراب نکن 

من خواهرم هر روز کتک میخوره با ۴تا بچه و داماد هنوز ک هنوزه داره کتک میخوره 

بعد تو اینطوری 

نکن عزیزدلم نکن با خودت با اون بچه بی گناه با اون مرد با این زندگی ظلم نکن بد تا نکن 

از من گفتن میخوای پند بگیری یا نگیری 

امیدوارم زودتر از خر شیطون پیاده بشی تا قبل از اینکه دیر بشه 💋