2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 295134 بازدید | 2359 پست
شوهرت کتک میزنه؟؟؟خوردت میکنه تو جمع و تو تنهایی؟؟خسیسه؟؟هرزه؟؟محبت کلامی هم ک داره(تو دوس نداری)

مگه فقط ایناست 

اینا وظیفه ست ادم سالم اینا رو نداره

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

کاش نزدیکم بودی یه نیشگون ازت میگرفتم کبود شی .میدونی من حسرت یکبار این محبتاشو دارم حتی شده ظاهری؟

متاسفم عزیزم میدونم 😭😭

بخاطر همین تلاش کن بخاطر پسرت محیط خونه رو براش امن کن بذا از داشتن خانواده لذت ببره واقعا داشتن ی خانواده شاد و سالم نمبدونی چقد تو روحیه و رفتار و سلامت روان بچه تاثیر میذاره

کاش نزدیکم بودی یه نیشگون ازت میگرفتم کبود شی .میدونی من حسرت یکبار این محبتاشو دارم حتی شده ظاهری؟

دوسش داری دلت میخواد محبت ببینی 

من چی بگم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خیلی گشتم کامنتت پیدا کنم خدا نکنه تو مثل من بشی خدا نکنه هیچ دختری سرنوشتش مثل من بشه بوسم میکنه حس ...

با دست و پا بسته گذاشتنت  رو سفره عقد؟؟اگ علاقهنبود میگفتی ن زمان عهد قاجار ک نبود همین ۶ ساله پیش بود

الان هم زندگی خودت و خودش پسرت روهوا نبودبرو مساوره زندگیت بساز

بعضیا منتظرن زندگیت خراب بشه دودستی بگیرنش

هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

وای این چه ایرادای بیخودی هس ک میگیری 🤣 

من دهه هشتادی هستم دنبال پسرای بالای ۲۸ که این ایموجیا میزارن 🤦‍♀️

مشکل اصلیت باهاش چیه؟

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

ولا من این تاپیک رو باور ندارم نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم همچین آدمی هست ک لگد بزنه ب بختش

من باور دارم چون خواستگاری دارم که عاشقمه به شدت پولداره البته از نظر قیافه متوسطه قدشم بلنده میشه گفت برای بقیه خوبه کسی که بتونه دوسش داشته باشه اما من ازش متنفرم با تک تک سلولام خانواده ام منو تحت فشار گذاشتن برای ازدواج باهاش اما حاضرم بمیرم ولی هیچوقت باهاش ازدواج نکنم احساسات آدما دست خودشون نیست