2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224667 بازدید | 2360 پست
اخه همه ی داروهای اعصاب خواب آورند گند بزنن ب زندگی من که همش حرص جوش و اعصاب خوردی بود از اول تا ال ...

نه داروهایی که من مصرف کردم اصلا خواب اور نیست اتغاقا از بس خوابم نمیبره قرص خواب هم میخورم

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید ادم حرف خصوصی و ب مادرش بگه

ببخشید خودت ک نمیخای تغییر کنی 

پس همسرت باید چکار کنه؟؟؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
هیییییچ حسی ندارم هیچ کور شم اگر ذره ای اغراق کنم

عزیزم شما مشکل جنسی و عاطفی نداری و اگه با شرایطی که توصیف کردی حس عاطفی و جنسی داشتی جای تعجب داشت.

شوهرتون شدیدا خودخواهه و ذره ای به شما نه اهمیت میده نه فکر میکنه، نه دوستت داره. اون فقط به فکر پایین تنه خودشه. شما چن وقته جاتو جدا کردی به جای اینکه شوهرتون وقت مشاوره بگیره و بگه این خانم من، عزیز دل من، عشق من چرا از من بدش میاد؟ چرا جاشو جدا میکنه؟ رفته به مادرش گفته با من رابطه نداره و مادر ِ جاهل تر از خودش اومده بعد از چن سال به شما نصیحت کنه. همینقدر کم عقل و بی وجدان.

یعنی شما واسشون هیچ ارزشی نداری و فقط پایین تنه پسرش واسش مهمه.  عزیزم من یه پسر خردسال دارم ، اگه روزی پسرم بزرگ شه و ازدواج کنه و همچین حرفی بهم بزنه؛ اولا که بهش یاد میدم مسائل خانوادگی رو نیاد بگه. دوما بهش میگم تو باید ببینی درد زنت چیه نه اینکه از نیازت گله کنی پیش مادرت! بعدم نمیام به عروسم نصیحت کنم بگم بهش رابطه بده‌. عروسم مگه عقل نداره خودش سرش نمیشه؟ خودش نیاز نداره؟ اگه نیازاش کور شده حتما مشکل از جای دیگس و منِ مادرشوهر ، روانشناس و تراپیست نیستم که بتونم مشکلشون رو حل کنم و بهتره سکوت کنم و پسرمو ارجاع بدم به روانکاو.

عزیزم شما مشکلی نداری و مطمئن باش هیچ دختر دیگه ای هم تو شرایط شما نیاز جنسی و عاطفیش گل نمی‌کرد. شما از وقتی چشم باز کردی بهت تجاوز می‌شده. این مدل رابطه جنسی در دنیا که شما مایل نباشی حتی از طرف شوهر هم تجاوز جنسی محسوب میشه. تو این مملکت یه عده ای اینقدر بی سوادن که نمیدونن شوهر هم ممکنه به زنش تجاوز کنه. و همینکه شوهر شما باشه بهش مجوز نمیده هر جوری دلش خواست با روح و جسم شما برخورد کنه. اون دنیا هم تجاوزکار محشور میشه. روایت داریم که عین کلاغ رو زنهاتون نخوابید..... 

حالام که میبینی هیچ کس به فکر شما نیست.

اولا قوی باش و کارایی که گفتم بکن (۴ ماه تراپیست و بعد طلاق)

دوما به هیییییچ کس اعتماد نکن و مشکلاتتو به هیچ کس نگو

سوما برو تراپیست و روانکاو و به روانکاو اعتماد کن تا اثر تجاوزهای جنسی و عاطفی شوهرت در این سال‌ها رو درمان کنه و روح زخمی تو التیام بده.

شوهر و مادرشوهرتم خدا بلده ازشون انتقام بگیره به خاطر نادانی نادانی و ظلم هاشون.

نه اصلا نمیخوام درست بشه حرف که میزنه حالم بد میشه

خب باید حق طرف رو هم درنظر بگیری اگر دلت با زندگیت باشه باید براش تلاش کنی مشاوره بری تا کمکت کنه دیدتو بهش عوض کنی و اونم راهنمایی بشه تا برای زندگی خودشو اصلاح کنه

اگر هم دلت بازندگی نیست و ازش متنفر شدی باید ترکش کنی تا هم خودت بتونی زندگی بهتری برای خودت بسازی هم اون بره دنبال خواستهاش

میل شو کنترل کنه

نمیدونستم ازدواج میکنن ک میلشون رو کنترل کنن 🙄😑

شما ب درمانگر احتیاج داری 

همسرتم خیلی مرده ک دنبال روشای درمانته 

مطمعن باش جواب نگیره اوضاع خیلی وخیم میشه 

دلت بحال بچت بسوزه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم شما مشکل جنسی و عاطفی نداری و اگه با شرایطی که توصیف کردی حس عاطفی و جنسی داشتی جای تعجب داشت. ...

یک اسکرین شات از چت الانمون روی شما ریپلی کردم فرستادم تگر منتشر شد بهم بگو

الهی بعضی مردها کلا احمقن یا از اون ور بوم میفتن یا از این ور حد وسط ندارن آرزوم شده ی هفته ازم رابط ...

عزیزم من تجربه خودمو بگم

من به خواب شبم خیلی خیلی حساسم. اصلا حوصله شب بیداری بچه ندارم بداخلاق میشم، دست خودم نیس.

سه تام بچه دارم، دو تا 8 ساله، یکی 3 ساله. 

ببین بچه 8 ماهه واقعا دیگه نباید شب که خوابید تا صبح بیدار بشه. اگه بیدار شد، پس یعنی گرسنه اس. راهش اینه که قبل از خواب حسابی سیرش کنی که تا صبح گرسنه نشه. ممکنه مثلا شام بدی، دو ساعت بعد بخوابه. دیگه اون شام حساب نیس، بچه زود گرسنه میشه، باید باز قبل خواب یه وعده بهش غذا یا خوراکی بدی.

من با بچه هام این کارو میکردم، مخصوصا بعد از 5 6 شبا خوابیدنی حسابی سیرشون میکردم دیگه اصلا تا صبح بیدار نمیشدن.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!