2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 202698 بازدید | 2360 پست
ممنون عزیزم خیلی خوب گفتی🥲🥲

درکت میکنم

به خودت فشار نیار. خیلیا اینطوری هستن

منم گاهی اینطوری میشم، ازدواجم سنتی بود و من اونموقع نمیخواستم ازدواج کنم و کلی ام گریه کردم ولی به زور دیگه شد

به اصطلاحی میخواستم جوونی کنم، عشق کنم

الانم که۶سال گذشته گاهی اون افکار میاد سراغم

به دوستام فک میکنم که همش پسربازی میکردن و کادوهای فلان و اینا

ولی همین تازگیا، ،یکی از همون دوستام که اینقد پز عشق و حالاشو میداد، پسره ولش کرد، این شاید۵مین پسری بود که ولش میکرد و دوستم دوسش داشت، حالا دوستم خوشگل و خوش قیافه

یکی قرار بوده بیاد خواستگاریش، رف با همون دوست شد، سر یه ماه اومد عقد کردن

ینی ببین ها، این دیگه دوستی نمی‌خواست، میخواست فقط یکی بیاد که بمونه، که ولش نکنه، انگار سنتی ازدواج کرد دیگه!

همشون همینن، مجردا دنبال اینن که یکی بیاد ازش شوهر درارن

حالا گیرم که دراوردن، یه پسر که فقط بلده لاس بزنه و نه پول داره نه خونه، نهایتا یه پراید، چه زندگی میخوادد برات بسازه اخه؟

من یادمه از یکی خوشم میومد، الان من خونه دارم ماشین دارم بچه دارم. زندگی دارم، کلی افتادم جلو، اون هنوز یه ماشینم نداره , هنوز شرایط زن گرفتنم نداره!!!

حتما الان زیبایی بر و رو داری، مگس دور شیرینی زیاده، ولی اینا بکن در رو ان، آدم سالم از زن متاهل خوشش نمیاد، اینا خوششون میاد، چون هم خوشگلی هم کم سن، هم متاهلی هرکاری بکنن نمیتونی آبروریزی کنی هیچکس نمیفهمه

جدایی بخدا هیچکس سمتت نمیاد، بیاد ام رابطه های چندماهه و بعد کات، اونموقع بگرد ببین از کی برات شوهر درمیاد

فقط فرقش اینه که یه بچه این وسط بیچاره شد

به این فک کن اگه جداشین، بچتو ازت میگیرن میدن مادرشوهر پیرت که بزرگش کنه، اون بلده مثل تو غذا بهش بده؟ مثل تو لباس بپوشونه تنش؟ حموم بده؟ در مقابل بدخلقیاش صبوری کنه؟ هرچی بخواد براش بخره؟براش پس انداز کنه؟ فک کردی باباش بره زن بگیره اینو میبره با خودش؟ اگه ببره، زنش مثل تو بزرگش میکنه؟

اگه خودت ببریش بابات اینطوری که الان شوهرت خرجتونو میده، خرجتونو میده؟ پول میده اینکارا رو براش بکنی؟ از سر وصداش غر نمیزنن؟ ببری مدرسه نمیگه نیا دنبالم دوس دارم بابام بیاد؟ ازدواجم نمیکنه؟ سرمایه نمیخاد؟ از کجا بیاری؟

به این فکر کن که شوهرم یبار زندگی کرده، اونم بار اولشه، اشتباهی میکنه بهش گوشزد کن و تموم

به قیافش روز اولی که دیدیش فک کن، این هنوز همون قیافس،حتما یه چیزی توش دیدی که سر سفره نشستی وگرنه بخوان تو. رو بدن به یه پیر ۶۰ساله تفنگ بزارن رو شقیقت قبول میکنی؟ این قیافه هنوزم همونقدر جذابه ولی واسه تو تکراری شده 

شوهر منم هنوز ۳۰سالش نشده ولی اینقد سختی کشیده تو زندگی که مثل شوهر تو رفتار میکنه، از همون ایموجی ها ام استفاده میکنه اتفاقا😂 فقط وقتی ازش خسته میشم به همین چیزا فک میکنم. یهو میبینم از بیرون چقد دارن به زندگی ما حسودی میکنن

به این فک میکنم هرچقدم از من بزرگتر باشه، دلش میشکنه ببینه داره برای ما زحمت میکشه و کار میکنه، ولی من تو فکرم جدایی باشه

نمیدونم رابطه قبلت چطور بوده با شوهرت یا چطور باهات رفتار کرده  اما یه چیزیو مطمئنم تاثیر هورمونات هست و یه حالتی مثل افسردگی داری

درسته بچه داری سخته ااما نباید مسئولیت زنانگیت رو فراموش کنی الان توهم یه مادری و یه همسر که هر جفتشون هم رسیدگی میخان میدونم سخته پسرت بزرگتر بشه کمی توهم عادت میکنی 

اینجور اگه ادامه بدی رابطت با شوهرت شکر اب میشه و خیلی تاثیر بدی واسه بچت میزاره  اونم پدر بچته صد البته همسر خودت چرا بدت میاد ازش؟؟

اوناییم که خودشون شوهراشون رو انتخاب کردن بازم ناراضین و بعضیاشون همش در عذابن پس هی نگو چون انتخاب من نبوده دوسش ندارم اگه هم نداشتی یا نداری الان باید دوسش داشته باشی چون رابطه تو و شوهرته که تضمین اینده اونه

فردانیای تایپیک بزنی شوهرم خیانت کرده**

باشوهرتم صحبت کن بهش بگووو رسیدگی به بچه سخته واسه همین نمیتونم مثل قبل باشم

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم آرامش زندگیتو فدای خودخواهیت نکن. گیر شوهر بددهن ، بیشعور و معتاد و بی ناموس ...نیفتادی ببینی چه دردی رو باید بکشی و اونموقع روزی هزار بار آرزوی مرگت رو کنی. شوهرت جواهره،قدرشو بدون. خداشاهده داری لگد به بختت میزنی. از خدا بخواه که عشق این مرد رو تو دلت بندازه و شیطونو لعنت کن. شوهرت رو دوست داشته باش و قدردانش باش. و حتما با هم برید مشاوره

ایشون خیلی مقرراتی و بزرگانه هستن

توم بچه نیستی وقتی به بلوغ جنسی رسیدی باید قکر اینکه به بلوغ فکریم برسی میکردی ده سال اختلاف داری شما فقط خوشت نمیاد از شوهرت اونم دلیلش بی عزت نفس بودن شوهرته درضمن خیال نکن تو کل دنیا درکت میکنن من حقوق خوندم حتی تو ایالاتی مثل کالیفرنیا به کسایی مثل تو حقی نمیدن شما یک کیس مقاوم به درمانی نه طلاق میگیری نه خودتو درمان میکنی نه رندگیتو درست میکنی ببخشید اینو میگم فقط به فکر اینی که یه چی بخوری حتی بچه ت هم برات مهم نیست لطفا لطفا اول یه مشاوره خانواده با همسرت برو مشاوره تایید بکنه شما مشکلی داری هم به تو هم به شوهرت دارو میده ۱۰۰ صفحه دارن بهت میگن مشکل داری برو درمان کن هی میگی متنفرم اتفاقا یه کامنت منطقی برات گذاشتم یک دلیل قانع کننده هم بهم ندادی از دیشب اعصاب همه رو خراب کردی موندم شوهرت چطور تحملت میکنه معلومه اونم بیماره که تحمل میکنه این رفتارای غیر عادیو البته صدرصد باهاش خوبی و داری اینجا خیلی شلوغش میکنی 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

طلاق بگیر. بچه هم تا هفت سالگی با توئه. بعدش هم خدا بزرگه. شاید کلا قوانین زیر و رو شد. این جور مصرانه میگی نمی‌خوای رابطه درست بشه بین تو و شوهرت، حتما درست نمیشه. اون بنده خدا هم تو عذابه. طلاق نمی‌ده و این ها همه حرف مفته. زن نخواد زندگی کنه هیچ جوره مرد نمی‌تونه مجبورش کنه. 

واقعا؟یعنی شما هم از حرکاتشون خوشتون نمیاد؟

اسی خودت تنها نیستی من روز اول انتخاب خودم بود با رفتارایی که از خودش نشون داد از چشمم افتاده دیگه کوچکترین توجهش نمیتونه علاقه ای در من ایجاد کنه

یک اسکرین شات از چت الانمون روی شما ریپلی کردم فرستادم تگر منتشر شد بهم بگو

عشقم دیدم اسکیرین شات رو. چی بگم اینا خیلی سطح پایینه و مسئله شما مهم تر و جدی تر از این حرفاست. اینا هیچ نقشی ندارن در تصمیمت. مسئله جدیه و راه حل جدی میخواد و با بچه بازی تغییری نمیکنه.

نیستم ولی پشتوانه ی مالی دارم

اسی این خیلی خوبه

منتهی شما اول باید افسردگی رو درمان کنی، حالا که پشتوانه مالی داری برو روانشناس خوب پیدا کن دوره درمان رو تکمیل کن بعد تصمیم بگیر

اسکرین شات چتمون ببیت

دیدم اگه هی همون یکی بود اتفاقا رو همون میگم که مقصر صدرصد تویی مرد ها جذب زنی میشن که بهشون بی محلی میکنه چند روز پیش یه مصاحبه از یه اقا که با ۵۰۰ زن تو خارج رابطه داشته و عاشقشون کرده دیدم گفت که زنا رو باید بی محل کرد عاشقم میشن گفت بهشون اجازه فکر کردن باید نداد اگه بفهمن دوسشون داری اذیتت میکنن ....خلق هر انسانی اینجوریه این اقا انقدر محیت به تو کرده توم دور برت داشاه فکز میکنی شاهکار خلقتی تنهااااا راهش اینه برید مشاوره سواد رابطه یاد بگیرید من قسم میخورم اگه برید خودت لح لح میزنی برا شوهرت 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

عزیزم برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره