درکت میکنم
به خودت فشار نیار. خیلیا اینطوری هستن
منم گاهی اینطوری میشم، ازدواجم سنتی بود و من اونموقع نمیخواستم ازدواج کنم و کلی ام گریه کردم ولی به زور دیگه شد
به اصطلاحی میخواستم جوونی کنم، عشق کنم
الانم که۶سال گذشته گاهی اون افکار میاد سراغم
به دوستام فک میکنم که همش پسربازی میکردن و کادوهای فلان و اینا
ولی همین تازگیا، ،یکی از همون دوستام که اینقد پز عشق و حالاشو میداد، پسره ولش کرد، این شاید۵مین پسری بود که ولش میکرد و دوستم دوسش داشت، حالا دوستم خوشگل و خوش قیافه
یکی قرار بوده بیاد خواستگاریش، رف با همون دوست شد، سر یه ماه اومد عقد کردن
ینی ببین ها، این دیگه دوستی نمیخواست، میخواست فقط یکی بیاد که بمونه، که ولش نکنه، انگار سنتی ازدواج کرد دیگه!
همشون همینن، مجردا دنبال اینن که یکی بیاد ازش شوهر درارن
حالا گیرم که دراوردن، یه پسر که فقط بلده لاس بزنه و نه پول داره نه خونه، نهایتا یه پراید، چه زندگی میخوادد برات بسازه اخه؟
من یادمه از یکی خوشم میومد، الان من خونه دارم ماشین دارم بچه دارم. زندگی دارم، کلی افتادم جلو، اون هنوز یه ماشینم نداره , هنوز شرایط زن گرفتنم نداره!!!
حتما الان زیبایی بر و رو داری، مگس دور شیرینی زیاده، ولی اینا بکن در رو ان، آدم سالم از زن متاهل خوشش نمیاد، اینا خوششون میاد، چون هم خوشگلی هم کم سن، هم متاهلی هرکاری بکنن نمیتونی آبروریزی کنی هیچکس نمیفهمه
جدایی بخدا هیچکس سمتت نمیاد، بیاد ام رابطه های چندماهه و بعد کات، اونموقع بگرد ببین از کی برات شوهر درمیاد
فقط فرقش اینه که یه بچه این وسط بیچاره شد
به این فک کن اگه جداشین، بچتو ازت میگیرن میدن مادرشوهر پیرت که بزرگش کنه، اون بلده مثل تو غذا بهش بده؟ مثل تو لباس بپوشونه تنش؟ حموم بده؟ در مقابل بدخلقیاش صبوری کنه؟ هرچی بخواد براش بخره؟براش پس انداز کنه؟ فک کردی باباش بره زن بگیره اینو میبره با خودش؟ اگه ببره، زنش مثل تو بزرگش میکنه؟
اگه خودت ببریش بابات اینطوری که الان شوهرت خرجتونو میده، خرجتونو میده؟ پول میده اینکارا رو براش بکنی؟ از سر وصداش غر نمیزنن؟ ببری مدرسه نمیگه نیا دنبالم دوس دارم بابام بیاد؟ ازدواجم نمیکنه؟ سرمایه نمیخاد؟ از کجا بیاری؟
به این فکر کن که شوهرم یبار زندگی کرده، اونم بار اولشه، اشتباهی میکنه بهش گوشزد کن و تموم
به قیافش روز اولی که دیدیش فک کن، این هنوز همون قیافس،حتما یه چیزی توش دیدی که سر سفره نشستی وگرنه بخوان تو. رو بدن به یه پیر ۶۰ساله تفنگ بزارن رو شقیقت قبول میکنی؟ این قیافه هنوزم همونقدر جذابه ولی واسه تو تکراری شده
شوهر منم هنوز ۳۰سالش نشده ولی اینقد سختی کشیده تو زندگی که مثل شوهر تو رفتار میکنه، از همون ایموجی ها ام استفاده میکنه اتفاقا😂 فقط وقتی ازش خسته میشم به همین چیزا فک میکنم. یهو میبینم از بیرون چقد دارن به زندگی ما حسودی میکنن
به این فک میکنم هرچقدم از من بزرگتر باشه، دلش میشکنه ببینه داره برای ما زحمت میکشه و کار میکنه، ولی من تو فکرم جدایی باشه