2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
نه اصلا متنفر بودم ازش قبل خواستگاری با دوستام مسخره ش میکردیم

خب شما انگار گفتی پدرت مخالف بوده پس کی مجبورت کرد ازدواج کنی باهاش

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی کار زشتیه اونم درباره مسائل جنسی به مادرش بگهعزیزم جایی داری سوال میپرسی که درک بعضی آدماش ...

واقعا 

خیلی خیانت زياد شده

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

۴ ماهشه دوسش داره ولی منو بیشتر دوست داره تو بغل باباش تا منو میبینه دوست داره بیاد بغلم باباشم نارا ...

باز خداروشکر بچت متنفر نیس از باباش. چن سال از شوهرت متنفر بودی کاش زودتر جدا میشدی..... قبلش کسی نگفته بود بهت جدا بشی؟ 

یکی از دوستای من شرایط مشابه شمارو داشت و جدا شد از همسرش الان خوشبخته ؛ البته الان هفت هشت سال از اون موقه میگذره.

دارو خوردی؟

اره حدود یکسال دارو میخورم میل جنسیم کاهش پیدا کرده بخاطر تاثیرات دارو اما بازم راضیم چون بزرگ شدم کلا اخلاقم عوض شده 

من ۲۶ سالمه و یه دختر دارم دقیقا سختیای  بچه داریو اینارو داشتم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
باز خداروشکر بچت متنفر نیس از باباش. چن سال از شوهرت متنفر بودی کاش زودتر جدا میشدی..... قبلش کسی نگ ...

خودم میخواستم طلاق نمی‌داد 

اونموقع چون همیشه رابطه داشتیم لحظه ای راحتم نمیذاشت

خوش خوشانش بود بعد طلاق بده؟ 

شمااصلا فرصت نمیدی رابطه تون درست بشه فقط هی تکرارمیکنی متنفری خوب یه مدت سعی کن فقط خوبیاش روببینی محبتاش دلت نرم میشه قرار نیست عاشق بشی ولی ازازنفرت خلاص میشی علاقه مندمیشی 

اره حدود یکسال دارو میخورم میل جنسیم کاهش پیدا کرده بخاطر تاثیرات دارو اما بازم راضیم چون بزرگ شدم ک ...

من هیچ میل جنسی ای ندارم 

تا بحال تو این ۶ سال نه خیلی ببخشيد راضی شدم نه تمایل داشتم 

زن ستیز

اها به دید شما زن هرکاری بکنه اشکال نداره اتفاقا شما فاشیستی کدوم حرف من غیر منطقیه ؟؟؟؟نمیخوا طلاق بگیره نمیخواست داد هوار راه مینداخت بابا شما دیگه کی هستید لطفا ادمای سوسیالیسم مثل شما منو ریپ نزنع حوصله هم گلامی ندارم 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
من هیچ میل جنسی ای ندارم تا بحال تو این ۶ سال نه خیلی ببخشيد راضی شدم نه تمایل داشتم

بیشتر خانما مخصوصا بعد از زایمان افسردگی میگیرن حتی اگه پیش زمینه از قبل باشه حتما ذبراشون پیش میاد 

منم شوهرمووقشنگ نمیدیدم همش بحث دعوا قهر 

اما الان واقعا میبینمش حتی خودمو بهتر میبینم 

قرصهایی که میخورم هم تو شیردهی و بارداری هم امکان استفادش هست 

تو الان نه تنها یه زن خسته ای یه مادر خسته ام هستی که تایم خوابت بهم ریخته هنوز هورمونات سرجاش نیست و این فقط خودتو آزار میده 

باید اول خودت مهم باشی در اولویت باشی تا بتونی فرزند و شوهرتم تو اولویتهای بعدی قرار بدی 

تاثیرات این رابطه برای پسرتون خیلی بده نبود عشق احساس 

باعث میشه بچه خودخواه بزرگ بشه 

بنظرم حتما پیگیر بشید اگر اصفهان هستید میتونم دکترم رو معرفی کنم 

خودم میخواستم طلاق نمی‌داد اونموقع چون همیشه رابطه داشتیم لحظه ای راحتم نمیذاشتخوش خوشانش بود بعد طل ...

عزیزم دادگاه حق طلاق میده به زنی که از شوهرش متنفر باشه. زیادی به شوهرت رو دادی. باید قهر میکردی و بهش رابطه نمیدادی.

از مردی که یه دخترو به زور بگیره ؛ چیزی در نمیاد. اون اگه وجدان داشت تو رو چند سال به زور نگه نمیداشت . الانم بعیده آدمی با این سطح پایین وجدان، رابطه پنهانی نداشته باشه. 

اون اینقد هول بوده که به زور یه دختر ۱۲ سال کوچکتر از خودشو گرفته.  هول بقیه زن و دخترا نباشه؟

عزیزم ۱۴۰۰ سال قبل، ابوبکر از حضرت زهرا خاستگاری کرد؛ پیامبر نظر حضرت زهرا رو پرسید و پیامبر نگفت من ابوبکر رو میشناسم و دختر بهش نمیدم. اینقد به انتخاب دخترش ارزش میداد. بعد این آدمای به ظاهر اهل زندگی و با اعتقادات، شمارو مجبور میکنن با همچین کسی بمونی . 

من جای شما باشم میرم دنبال حق و حقوقم. از اول اشتباه کردی. وقتی بزرگتر بشی و عقلت بیاد سرجاش، پشیمون میشی که جوونیتو حروم کردی و تازه می فهمی مجبور نبودی این همه سال زجر بکشی و تو هم حق زندگی داشتی. جدا میشی ولی با هزار تا حسرت که چرا زودتر جدا نشدم.

عزیزم دادگاه حق طلاق میده به زنی که از شوهرش متنفر باشه. زیادی به شوهرت رو دادی. باید قهر میکردی و ب ...

میترسم پسرم ضربه بخوره

اسی من چن ص از اوایل تاپیک رو خوندم کلی میخام بهت بگم بعنوان یه بزرگتر. زندگی صرفا عشق و عاشقی نیست. به هر حال، این کار و ازدواج شده ، چه خوب چه بد، باید دیگه گذشته رو ول بکنی یا باید اول قبول نمیکردی یا حالا نباید جا بزنی. مهمتر از همه، حالا بیاد بفرض طلاقتون بده آیا تو این جامعه ، خودت یه تنه میتونی از پس خرج ها و بقیه مشکلات که خواه و ناخواه پیش میاد بر بیایی؟؟؟!!!! اینو حقیقتا به خودت جواب بده و با خودت رو راست باش. میتونی هم پسرتو نگه داری هم کار بکنی هم خرید بکنی هم دنبال خونه باشی و هم حرف و حدیث های دیگه رو بشنوی که خواه بخایی نخایی هر خانم مطلقه هر چقدر هم خوب باشه و با شرافت هم زندگی بکنه تو این جامعه ما نمیذارن زندگی بکنه.تو هر سلام و علیکی، عذر میخام این نرهای بیخاصیت و احمق، دنبال چیز دیگه میشن از سوپری محل بگیر تا.... معذرت اگه رک و صریح نوشتم.