2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 222202 بازدید | 2360 پست
خب نباید بچه میاوردی که الان طلاق عاطفی بگیری خودتو با بچه سرگرم کنی مگه چشه شوهرت دست بزن داره اخلا ...

نه اصلا متنفر بودم ازش قبل خواستگاری با دوستام مسخره ش میکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که بازم میگم اختلاف دوازده سال چیزی نیست که دلیل طلاق باشه احمقانیستبیشتر شما متاهل شو بعد بهت ...

متاسفم برای افکار عهد قجریت 

خودت برو شوهر کن معلومه اینقد شوهر گیرت نیومده و هول شوهری که حاضری یه پیرمرد رو ساپورت جنسی کنی درحالیکه ازش متنفری ؛ که به اسی هم چنین پیشنهادی میدی.

درست حرف بزن تا درست باهات حرف بزنم.

عزیزم ببخشیدا ولی بعداگه به خاطر رابطه ونیازش خیانت کرد میای میگی چراخیانت کرده خب اونم بنده خداحق داره

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

اسی میدونستی اگه رابطه ی شما دو تا تو محیط خونه خوب نباشه پسرت هم تو آینده خوشبخت و شاد نیست ؟! 

کاری ندارم که دوسش داری یا نه و...... فقط بدون تو اون محیط سرد یه بچه ی سرد و بی روح و غمگین به وجود میاد و افسرده میشه به مرور زمان و از ادما و جامعه فاصله میگیره میخواد بچه پسر باشه یا دختر 

جات  روجدا نکن همین حس هایی که داری بادرد و دل باهاش درمیون بذارفرصت بده بهش وخودت رابطه تون خوب بشه حرف خانمهایی که میگن طلاق روگوش نده زمدگی مگه الکیه طلاق اونم مردی که دوستتون داره نه خیانتکاره نه بی متوجه خداروشکریه گل پسرهم دارید اینجاکسایی هستن شوهرخوب خانواده شوهرادیت میکنند شما بایداول به همسرتون میگفتید ازدواجتون اجباری هست

ضرر داره؟

یادش بخیر اوایل منم همینجوری بودم یادمه میرفتم مشاور که خسته شدم از رابطه همسرم  هی خودشو می‌چسبوند میگفتم بدم میاد ازت حالم بهم میخوره الان یکی دو ساله که به زور ماهی یکبار رابطه داریم اونم با درخواست من همونم میگه چشام زیرش گود میشه یا خوشش نمیاد بهش بچسبم پس میزنه مدام تو گوشیش یعالمه عکس و فیلم خراب دیدم مردم واقعا اونجا خودمو جمع کردم ولی فایده نداشت دیگ هم تصورم راجبش خراب شد هم اون چشم و گوشش باز شد و دیگ من براش جذاب نبودم  یادمه میگفتم چون بچه دارم کاش خیانت کنه دلیل داشته باشم واسه طلاق الان دارم می‌سوزم ک چرا ب اینجا کشید هرچند همسر من اخلاقش خوب نبود الان قدر می‌دونم حالا هی ناز کن 

باورم نمیشه بدون فکر کردن به سرنوشت اون بچه دارید یه زندگی رو به آتیش میکشید!!!! این خانوم اگه شوهرش ...

این خانوم خودش زندگی بچشو ب اتیش کشیده وقتی شوهرشو دوس نداشت نباید باهاش ازدواج میکرد باشه مجبور شد ازدواج کرد چرا باهاش موند؟میگه طلاقم نمیداد والا من اینجوری از شوهرم متنفر باشم میرم خونه بابام صد سالم طلاقم نده همون جا میمونم فقط ب شرط اینکه کنار اون نباشم و دستش بهم نخوره اما ایشون الکی میگن از بس همسرشون بهشون محبت کرده فک کرده خبریه نمیفهممه ک ی روز اونم خسته میشه بعد اون روز حالشو باید پرسید بعضیا فک میکنن وقتی یکی صدشو براشون میزاره یا خودشون واقعا شخص بی نقصین یا اینکه طرف مقابلشون خیلی کمه اسیم همینجوریه بعدم من اون حرفو زدم ک اسی ی کم ب خودش بیاد وگرنه همچین کسیو نمیشناسم

اتفاقا از دیشب هزار و یک مرد بهم درخواست دادن تقریبا همین باعث شد بیشتر از فکر طلاق درام

خب نباید تو مجازی درخواستی رو قبول کنی. یه سری آدم کارشون پیشنهاد دادنه. ولی نذار ترس مانع از این بشه که واسه زندگیت تصمیم بگیری.

تصمیم طلاق هم با خودته. من نظرمو گفتم و جای شما بودم چن سال قبل جدا میشدم و حتی بچه دار نمیشدم

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

شما افسرده اید باید برید درمان کنید عزیزم الکی دارید زندگیتونو خراب میکنید توجه توی ازدواج حرف اول و میزنه اما شما متفاوتید تو این بحث 

چون زایمان هم کردید این افسردگی تشدید شده 

تنفر خودش یه نوع حسه وقتی میگی متنفری ینی هنوز بهش حس داری 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
بچه داری

اسی تو از همسرت متنفر نیستی چون بچتو دوست داری..به خدا شما فقط چون پیش زمینه ذهنی از همسرت داشتی وخوشت نمیومده یواش یواش ازش متنفری شدی..افسردگی بعد زایمان وبهم ریختگی هورمونات این افسردگی رو تشدید کرده.شما فقط احتیاج به یه روانپزشک ودر کنارش روانشناس داری حتما برو اینو از زبون کسی قبول کن که تجربه داره..اگه این کار رو نکنید یه روزی همون بچه که تمام عشقتو پاس ریختی تراکت می‌کنه حتما به حرفم گوش بده