2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 198442 بازدید | 2360 پست
متاسفم برای افکار عهد قجریت خودت برو شوهر کن معلومه اینقد شوهر گیرت نیومده و هول شوهری که حاضری یه پ ...

من ده ساله که متاهلم فکر خودت باش همسرم ده سال اختلاف داره هم بیست سال دیدم هم پونزده سال هم کوچیکتر آدم بخواد زندگی کنه وگرنه بلانسبت خرم می‌دونه دوازده سال چیزی نیست 

عزیزم وقتی دوسش نداشتی نباید باهاش وارد یه زندگی مشترک میشدی

حالاام که شدی، باید تا حدودی باهاش راه بیای بیچاره زورت که نکرده باهاش ازدواج کنی، پس الانم گناهی نداره که تو ازش متنفر باشی

یه مشاوره برو 

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط بخاطر بچه میترسم

عزیزم اون بچه از اینکه تو خونواده ای باشه که مامانش از باباش متنفره، بیشتر اذیت میشه تا اینکه شما جدا بشی ولی مشکلات زندگی روی دوش اون نندازی.

این اسمش زندگی نیس و الانم اون بچه زندگی نداره..... 

بچت باباشو دوس داره یا اون هم متنفره؟

اصلا و ابدا

منم همینطور به شوهرم میگم برو زن بگیر هر وقت دوست داشتید بیا به بچه ها سر بزن متنفرم ازش موقع رابطه نمیتونم تحملش کنم بدنش بهم میخوره چندشم میشه مجبورم به خاطر بچه ها تحملش کنم

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

بچه اگر مامان باباش رابطه نداشته باشن چه تاثیری روش داره متنفرم از تک تک اخلاقاش رفته پیش مامانش شرو ...

بنظرم شوهرتون حق داره دیگه چقدر بهش فشار اوردید که رفته این موضوع و به مامانش گفته 

بنظرم بهتر تمرکژتونو روی بهبود سلامتتون بذارید 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خیلیا زندگیشون و ازدواج ب اجبار بوده شما ببین شوهرت معتاده دست بزن داره خیانت کارو خسیس هست کدوم ای ...

از کجا میدونی شوهر اسی پنهانی نمیره که میگی هرکی دیگه بود پنهانی میرفت با یکی دیگه؟

کار دخترای جامعه به کجا رسیده که بهشون میگن خداروشکر کنین شوهرتون کتک زن و خیانتکار نیست!!!!

عزیزم اون بچه از اینکه تو خونواده ای باشه که مامانش از باباش متنفره، بیشتر اذیت میشه تا اینکه شما جد ...

۴ ماهشه 

دوسش داره ولی منو بیشتر دوست داره 

تو بغل باباش تا منو میبینه دوست داره بیاد بغلم 

باباشم ناراحت میشه

عشق و عاشقی مال فیلما هست از همین آمار زیاد طلاق مشخص هست 

منم شوهرم دوست ندارم چون غرغرو هست و سرزنش میکنه

از بس تلقین کردی که دوستش نداری شده ملکه ذهنت 

ازین به بعد هر روز با خودت بگو من شوهرمو دوست دارم ،میدونی خیلی زنها آرزو دارن شوهرشان مثل شوهر تو باشه

از کجا میدونی شوهر اسی پنهانی نمیره که میگی هرکی دیگه بود پنهانی میرفت با یکی دیگه؟کار دخترای جامعه ...

واقعا 

من تا الان ی بارم سر گوشیش نرفتم یا ازش نپرسیدم کجا بودی

بچه ام ک تا ابد از خودم میگذرم واسش ولی همسرم چه میدونم

من قبل از افسردگیم اینجوری بودم اصلا حوصله شوهرمو نداشتم 

اما بعد که از طریق اظطراب هام متوجه شدم که افسرده هستم رفتم دکتر باورت نمیشه الان عالیم خودمو پیدا کردم انگیزم برگشته 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
بچه اگر مامان باباش رابطه نداشته باشن چه تاثیری روش داره متنفرم از تک تک اخلاقاش رفته پیش مامانش شرو ...

اخه خیلی کار زشتیه اونم درباره مسائل جنسی به مادرش بگه

عزیزم جایی داری سوال میپرسی که درک بعضی آدماش در این حده که میگن مهم نیس شوهرت هرجوری باشه فقط خداروشکر کن که خیانت نمیکنه! در این حد این زنا تو زندگی تحقیر شدن و از حق و حقوقی برخوردار نبودن.

این دیگه بدیهی ترین بخش زندگیه که مشکلات اونم مشکل جنسی رو نباید ببره بیرون خانواده. این همه مشاوره در مسائل جنسی و سکستراپ و روان شناس و....؛ باید به مادرشوهر بگه؟