2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 154645 بازدید | 2041 پست
من مشکلی ندارم ولی اون نمیخواد

همین خانومای نی نی سایت که میگن شوهرت خوبه یکیشو بگیر برا شوهرت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبتش روانیم میکنهحتی طرز ابراز علاقه شم دوست ندارم هیچکس متوجه درد من نمیشه

من درکت می کنم

درمان همونیه که گفتم

سودای مغزت رو درست کن

ورزش کن

رحمت رو گرم کن

اونوقت عاشق شوهرت میشی 

عزیزم به خاطر پسرت برو دکتر روانشناس .اصلا یعنی چه که نمیخوام رابطه خوبی با شوهرم داشته باشم .اصلا خودت شوهرت هیچ این بچه حق داره پدرومادری داشته باشه که بهم عشق بورزند.هرکسی  یک شرایطی در زندگی داره خواهش میکنم زندگی بپذیر وباهاش جنگ نکن.ان شاالله خوشبخت وعاقبت به خیر باشی

😂😂😂😂باشه

مبارکه🤣

بهش بگو برات زن گرفتم دیگ هر شب رابطه داشته باش

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

استاتر من حستو درک میکنم تو نامزدی قبلیم اولش عاشق شدم، ولی هی به تدریج نگاهش که میکردم چندشم میشد، خدایا منو ببخش کم کم متوجه شدم پاش پرانتزیه، یجوری راه میرفت انگار پنگوئن، تن صداش چندش بود، دهنش گشاد بود... بی عرضه بود، بیشتر شبیه دخترا بود تا مردا، همش مینالید در حالی که وضعشون سکه بود یعنی اینطوری بگم کل خونواده پزشک، اصلا نگم برات، منی که یه زمانی از خدام بود تو یه خونواده برم که ماشین زیر پاشون ۳، ۴ میلیاردیه، بعد یه مدت حاضر بودم یه چیزی بهشون بدم گم شه بره فکر کن همش مینالید انگار زنا و من باید آرومش میکردم ... خداروشکر عقد نکرده بودیم، حلقه رو پس دادم. الان چندساله ازدواج کردم، شاید تو اون رفاه نیستم و خداروشکر ارامش دارم، من قشنگ درکت میکنم ولی یه چیزی میخام بهت بگم باهاش یمدت نجنگ بزار یکم بچت برگتر بشه برو تو احتماع، سرکار که یکمی تو محیط خارج از خونه باشی و دستت بره تو جیب خودت و بعد تصمیم بگیر، من کامل میفهممت

همین خانومای نی نی سایت که میگن شوهرت خوبه یکیشو بگیر برا شوهرت

من بی‌طرفانه میگم چون خودم متاهلم والحمدالله بلخره کم وزیاد خدا راشاکرم 

ولی استارتر گفتن شوهرشون نمیخواد ،یعنی از سایت هم قبول نمیکنه البته طبق صحبت شما میگم که میگید از همین نی نی سایت واسش زن بگیر 🙂

کاش

ولی خیلی جالبه ازش متنفر بودی گذاشتی بهت دست بزنه و بچه دار بشی من بودم اصلا نمیتونستم بهم دست بزنه

استاتر عزیزم شما افسردگی داری بهت پیشنهاد میدم تاپیک مامانل رو بخونی اون تجربیات درمان افسردگیش رو گذاشته ...واقعا تاثیر داره کارهایی که گفته ،نیاز ب قرص و دارو هم نیست چون بچه شیر میدی ، تگت میکنم عزیزم 

اگرم ایتا داری تو ایتا هم کانال داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
ولی خیلی جالبه ازش متنفر بودی گذاشتی بهت دست بزنه و بچه دار بشی من بودم اصلا نمیتونستم بهم دست بزنه

دقیقا من هم 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
والا من خودم مشاور حقوقیم انقدرررررر دیدم یکی بگه س تااخرشو میخونم بخدا همین خانم شوهرش خیانت کنه زم ...

من زیاد دیدم امسال ایشون 

دقیقا حرفات درسته

من خودم یکماهه مادر شدم حاضرم هر خفتی رو تحمل کنم بخاطر دخترم مگ مادر شدن الکیه 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕