2777
2789

چقدر زمان میبره تایید کنن ک مرجوع کنی چقدر بعدش پول رو میزنن 

برا غرفه دار میفرستیم یا باسلام 

اگر غرفه دار اذیت کن باشه بگ سالم نرسیده دستم چی 

من حتی تای لباس رو باز نکردم تو بسته بندی اولیه خودشه همون نگاه اول انقدر مغایرت داشت نیاز نبود کامل بازش کنی ولی چون لج کرده میگم نفرسنم لباسو مشکلی پیش بیاد کاش قبلش ویدیویی چیزی بگیرم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اول اینکه ثبت مشکل کن که باسلام پول بهش پرداخت نکنه بعد با غرفه دار هماهنگ کردم ارسال کردم به آدرسش و اون هم تایید کرد که سالم بوده باسلام پولم بهم داد ولی من کارسناس باسلام تماس هم گرفتم که خیالم راحت باشه 

با افتخار چادری ام

اول اینکه ثبت مشکل کن که باسلام پول بهش پرداخت نکنه بعد با غرفه دار هماهنگ کردم ارسال کردم به آدرسش ...

من ثبت مشکل کردم غرفه دار بد و بیراه گفت ک چرا اینکارو کردی طلبکار شده برا همین میترسم دیروز رسید دستم همون موقع پیگیری کردم ولی تا الان خبری نشده از پشتیبانی 

فکر کنم همکاری غفه دار لازمه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.