2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 196587 بازدید | 2360 پست

حسم بهم میگه آخرش طلاق میگیری

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زمانی که با کسی که دوستش داشتم دوست بودم از بس بهم ابراز علاقه میکرد ازش زده شدم بهش گفتم انقدر ح ...

کاملا درسته ما آدما مخصوصا خانومها بخدا تکلیفمون با خودمونم مشخص نیست یکی زیاد دوروبرم باشه زده میشیم اصلا بچشمش نیاییم متنفر میشیم دعوا باشه یجور خوشی باشه یجور اکثرا همیشه آدم دنبال کسیه که ناز کنه و دم دست نباشه ولی فک کنم خانوما باید از خداشون باشه چون زن همیشه دنبال اینکه نازمو بکشن مرد قهرو خیلی بد خیلی خدا مردو آفریده که تو مجردی مغرور باشه مرد متاهل مغرور شاید اوایل جذاب باشه بعدها بشدت آزار دهنده میشه.

بچه ها از همتون ممنونم 

از دیروز با اینکه خیلی گریه کردم ولی حالم بهتره 

خیلی دلسوزانه بهم کمک کردید 

از صمیم قلبم آرزو میکنم  خیر خواهی تون به زندگی خودتون بر گرده 

خیلی ها از زندگیشون گفتن درد خودم یادم رفت و واسه شما و بچه های طفل معصوم اشک ریختم 

الان آرزوته .آدما همیشه طرز فکر الان شونو ندارن ...من آدم ده سال پیش خودم نیستم .ده دوازده سال پیش ع ...

چقدر پخته و سنجیده از خودت گفتی عزیزم 🥹 

گذشت خوبی ام از حد،به شک دچار شدند...به احترام ،کمی خم شدم،سوار شدند!....
خدایا من ک هر چی دعا کردم ندادی ک لااقل ی شوهر مثل شوهر اسی بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭� ...

خیلی گشتم کامنتت پیدا کنم 

خدا نکنه تو مثل من بشی 

خدا نکنه هیچ دختری سرنوشتش مثل من بشه 

بوسم میکنه حس مرگ دارم 

هیچوقت چنین حرفی نزن  

موقع ازدواج علاقه خیلی مهم تر از همه چیه

راستش به هیچی دیگه معتقد نیستم

همونه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

چرا عزیزم علت این همه اصرار پدر چی بوده خدا بیامرزدشون.

سر یه جریانی بابام جون پدرشو به بابای شوهرم مدیون بود 

خیلی کلا دوسش داشت 

خیلی زیاد بهم علاقمند و خونه یکی بودن 

از این گذشته فکر میکرد با شرایط خوب و خانواده ی خوب خوشبخت میشم