2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 153181 بازدید | 2026 پست
برای شیردهی و خواب آلودگی میترسم

نه عزیز برای شیردهی ایمن هست برای خواب هم تنظیم کننده هست همینکه الان خواب خوبی نداری خیلی مسائل ایجاد میکنه کلافه هستی بی حوصله ای زودرنج میشی و... دارو اگر لازم بشه البته واستون میگم شاید لازم نباشه و بدون دارو درمان بشین انشالله اما پیگیری کن عزیز حتما چون شدیدتر نشه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادیدن تاپیک و حرفای خودت توی چند پست متوجه شدم.. ایراد از رفتارای خودته... بنظرم بخاطر گرمای خانواده و حتی پسرتم که شده اقدام کن به مشاوره. همسرت حق داره شما یسری دلایل الکی و غیر منطقی داری... برو تراپیست بین چی بهت میگه. اینجوری با دست خودت زندگیتو خراب میکنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
درباره ی چیه

درباره ی یه دختری که با مرد خوبی ازدواج می کنه ولی سر لج و لجبازی و بچه بازی و نادانی زندگیشو بهم می‌زنه و جدا میشه

بعد یه روز همسرشو میبینه که با یه دختر خوب و زیبا ازدواج کرده و چقدر آه و حسرت براش میمونه

مادرشوهرم درست کرده همه دارن میخورن برن سرکار من؟نه

اهان بسلامتی 

خوب شما هم بایدصبحانه رو  بخوری عزیزم مگه نمیخوای به گل قشنگت شیر بدی،من خودم تو دوران شیردهی به تغذیه خیلی اهمیت میدادم البته توصیه ی اطرافیان هم بی تاثیر نبود ،اصلا هم مهم نبود چاق میشم وفلان چون بعدا ایشالا از شیر که می‌گیری بچه رو ،کم کم وزن کم میشه،حالا برو اول ی صبحانه خوب بخور ،چای شیرین کن با نبات بخور ،موقع شیر میدی به گل پسرت واسه آرامش خودش و خودت و زندگیت آیت الکرسی رو بخون آروم توصورتش فوت کن دور وبرت حتی،ببین الان خدا ی فرشته از آسمونها هدیه داده بهت ،گذاشته تو دامنت ،قدرش رو بدون ،دستای قشنگش بگیر تو دستت ،ذوقشو بکن ،بخدا خیلیا آرزوشون هست ازدواج کنند ،مرد متعهد بیاد واسشون اصلا هم شعار نیست اگرم میگن نه اکثرا الکی میگن،آمار ازدواج چقدر اومده پایین، خیلی دیدم مرتب میگن وای کاش ازدواج کنیم و...پس قدر زندگیت رو بدون وحتی با کاستی ها هم باز خدا رو شکر کن راستی شکرگزاری خیلی ارتعاشت رو بالا میبره حتما انجامش بده 

محبتش روانیم میکنهحتی طرز ابراز علاقه شم دوست ندارم هیچکس متوجه درد من نمیشه

من درکت میکنم خواهر

این حست درست شدنی نیست ..

من اشتباه کردم بچه دوممو آوردم مثل چی پشیمونم

اوضاع بدتر شده..

خلاصه بگم بچه نیاری سفت وسخت جلوگیری کن 

بعدم هرچی پول وطلا داری بده یه آدم مطمئن

من اول دادم دسته ننم ولی اون دلرحمه داده بود داداشم 

اصرار کرده بود ..بعدیک سال گرفتم ازش

خلاصه دارم تلاش میکنم پول پیش خونه دارم ولی بادوتا بچه اصلا ب چشمم نمیبینم جدا شم

افتادم تو چاه..

همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

خودت شوهرت مشکل داشت نمیومد پیشت باهات حرف نمیزد سرد بود باهات چن سال فقط نگا میکردی

قرار نیس چون اینجا همه طرف زن هستن ناخق بگن

مقصری صد در صد مقصری تو که دوسش نداشتی چرا ۳تا بچه ازش آوردی

درضمن تنفر هم داشته باشی وظیفته اونو تمکین کنی

کارش درست بود که اومد محترمانه باهات حرف زد متاسفانه تو داره بدترش میکنی خودتو درست کن

من درکت میکنم خواهراین حست درست شدنی نیست ..من اشتباه کردم بچه دوممو آوردم مثل چی پشیمونماوضاع بدتر ...

شوهرمم دیگه بچه ی دوم نمیخواد 

الان یادش اومده جلوگیری درست خوبه 

از بس به قول خودش بچه از هم دورمون کرد

اصلا دلم نمیخواد تکون بخورم چاق هم شدم خیلی زیاد

من آنچه میدونستم ممکنه بدردت بخوره عزیزم با جون ودل و خواهرانه گفتم ولی اول و آخر این خود شمایی که بخوای تغییر کنی یا نه ،ایشالا که موفق وتندرست باشید تا همیشه 

نه اصلا نمیخوام درست بشه حرف که میزنه حالم بد میشه

بااین حجم از تنفر کاش ازش جدامیشدی و بچه دار نمیشدی 

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷