2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 152726 بازدید | 2018 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا سرزنشت میکنن 

این تنفر از همسرت اختیاری  نیست شما از همون ابندا با مدل همسرت مشکل داشتی 

نه شما مقصری ونه ایشون 

خدا خودش معجزه کنه و مساله به بهترین شکل حل بشه 

راستی یه سوال 

زمان خواستگاری احساستون رو به همسرتون گفتید ؟یعنی متوجه عدم علاقه ی شما شد؟

الان عکساشو بزارم اصلا دلتون کباب میشه چی بود چی شد

😭😭💔💔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اگه اخلاقش خوبه و تحقیر و فحش و توهین نمیکنه و نفقه ت رو میده باهاش را بیا بخدا آخر این مشکلتون یا خیانت میشه یا بی پدر مادر موندن بچه تون 

زن و شوهر هم فقط یه چیز میتونه کنار هم نگه داره اونم رابطه ست که اگه به درستی هدایت نشه تهش میرسه به فحشا و خیانت و طلاق 

چیزایی که خدا اصلا دوست نداره 

خودت شوهرتو انتخاب نکردی درست 

دوستش نداشتی درست 

ولی شما الان دیگه مادر بچه ش هستین و نباید ازش منتفر باشین 

اگه اون شرایطی که گفتم رو داره سعی کنید دوستش داشته باشین و از خدا بخواین مهرش و تو دلتون انقد زیاد کنه که روزی بیاد از داشتنش هروز  خدا رو شکر کنید 

منم شرایط ازدواج مثل شما رو داشتم خودم انتخاب نکردم خودم راضی نبودم فقط اتنخاب خونوادم بود ولی هروز انقد از خدا خواستم تا مهرش به دلم افتاد 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

نمیدونم چرا سرزنشت میکنن این تنفر از همسرت اختیاری نیست شما از همون ابندا با مدل همسرت مشکل داشتی ن ...

دقیقا نمیدونم چرا سرزنش میکنن من درکش میکنم خیلی سخته خودمم تو این موقعیت بودم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

به نظر من آدم فقط یه بار زندگی میکنه پس بهتر اونجوری که دوست داره باشه همیشه به ما میگفت درست انتخاب کنین اول برین به جایی برسین بعد فکر شوهر باشین که ما دخترا هیچ گوهی نشدیم😅😅

مگه اونا که خودشون انتخاب کردن الان خیلی خوشبختن والا یه خط در میون جدا شدن یکم با زندگیت راه بیا خو ...

من دادگستری کار میکنم امروز یه مورد شکایت بود دختره با پسره 11 سال دوست بودن فرار کردن که خانواده ها قبول کردن عقد کنن بعد 4 سال زندگی چنان پسره دختره رو زده بود با روسریش خواسته بود خفش کنه 😔