2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 153181 بازدید | 2026 پست
نه اصلا نمیخوام درست بشه حرف که میزنه حالم بد میشه

عزیزم کاش بچه نمیاوردی

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
خاک برسرت کنن بی لیاقت

دقیقا😂 مشکل داره انگار

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا نمیخوام درست بشه حرف که میزنه حالم بد میشه

چرا بچه آوردی تو که اینقدر متنفر بودی تا کی میتونی اینطور ادامه بدی تا کی اون می‌تونه تحمل کنه؟؟؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

وای عزیزم من درکت میکنم منم اینجوری بودم البته شوهرمودوست داشتم ولی موقع رابطه نمیخاستمش ودرکل احساس میکردم خیلی پایینترازمنه اعتمادب نفس نداشتم باهاش طلاق گرفتم ودوباره ازدواج کردم سعی کن بامشاور رابطه تو درست کنی 

الان آرزوته .آدما همیشه طرز فکر الان شونو ندارن ...من آدم ده سال پیش خودم نیستم .ده دوازده سال پیش ع ...

دقیقا دقیقا 

متوجه حرفات میشم

من روزی ک. شوهرم اومد خاستگاری علاقه ای بهش نداشتم چون سلیقم نبود

اما الان خداروشکر میکنم بخاطر اینکع باهاش ازدواج کردم8سال پیش واقعا متوجه ابهت مردونه نمیشدم نمیفهمیدم مرد سنگین و باوقار یعنی چی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

طلاق بگیر ، بجنگ برای خودت ، از مطیع بودن دست بکش ، یه بار هم که شده محکم باش

گمشو بابا

ی بچه. رو اورده ب این دنیا انگار مادر بودن الکیه ک اینجوری نظر میدی

مادرم که فوت کرد بابام هم تقریبا ولمون کرد ، منم ۱۹ سالم بود به شدت ترسیده و بی پناه بودم. یکی آشناه ...

واقعا خاک توسرش .

عزیزدلم واقعا زجری که کشیدی کاملا میتونم حس کنم  حیف عمر که برای همچین کسایی تلف بشه

چطور سر اینکه دو تا سقط داشتی رفتی پی درمانو تلاش کردی برا بچه دار شدن ازش متنفر نبودی؟؟؟میگی زوری رابطه داشته الان چطور باهاش رابطه نداری پس؟بادست پس میزنی باپا پس میکشی عزیزم خودت بهتر میدونی هیچکس مجبور به هیچ کاری نیست نمیخواستیش میتونستی فرار کنی بهزیستی میتونستی بری یه خانه امن و هزاررر راه دیگه روز اول میتونستی بری پیش یه بزرگ فامیل انقدر شوهرت تحویلت گرفته هوا برت داشته فکر کردی نوبر بازاری نه عزیزم مقصر شوهرته که چون عزت نفس نداره یه سره داره بهت محبت میکنه توم سرت گیج رفته خوشی زده زیر دلت والا اگه نمیخواستی بچه دار نمیشدی درضمن قرص بهت نمیساخت قرص اورژانسی که بهت میساخت دستگاه ای یو دی که بهت میساخت بعد سقط ها اصلا این همه بارداری برا بدنت خطرناک بوده خیلی راحت میتونستی بگی بچم نمیشه دکتر منعم کرده فعلا بچه دار نشم پس مقصر اولو اخر خودتی چطور بلدی بچه دار بشی والا 😂پسر دار شدنم یکی از علتاش ا.رضا شدن اول زنه پس همچینم بی تمایل نبودی این حرفاییم که میزنی همش بهونس والا من بحثم تو نیست ولی خیلی خانم دیدم خوشی زده زیر دلشون  با یه پسر حشیشی میریزن رو تم یا طلاق میگیرن و یه توجیه هم دارن به اسم چون دوسش ندارم پس خیانت نیست اخرش طرف جودی ابروشونو برده همه بچه هاشون هم زندگیشون از دست دادن شوهرت اونقدر پاکه که تو راحت میگی ازش متنفری...اشکال نداره اصلا ما یه دختر خوب خوشگلتر از تو بهتر از تو هم باشه بهش معرفی میکنیم که صیغه شه شوهرتم راضی میکنیم به شرط اینکخ تو خونت زندگی کنه توم جلو دست خانم کار کنی دیگه کاری نداشته باش چجور شوهرتو راضی میکنیم توم حق اعتراض نداریگگدرضمن کاملا جدی گفتم فکر نکن الکیه 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
به اجبار بود نخواستم زجه زدم و فایده نداشت

ازدواجت به اجبار بوده قبول  ولی توسه بار اقدام به بارداری کردی اونم اجبار بوده ؟؟مگه میشه دست خودت نباشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چطور سر اینکه دو تا سقط داشتی رفتی پی درمانو تلاش کردی برا بچه دار شدن ازش متنفر نبودی؟؟؟میگی زوری ر ...

چی بنویسم ک کل حرفات حقه💜✅

عزیزم شما افسردگی بعد از زایمان گرفتی من خودمم اینجور بودم جوری که تو صورت شوهرم داد میزدم ازت متنفرم خوشم نمیاد ازت بعد تقریبا دوسال حالم بهتر شده منم جایی نمیرفتم خونه کسی جز پدر و مادرم نمیرفتم  حتی از روبرو شدن با اقوام  در حد سلام علیک بیزار بودم و مرگم بود ادم دم دمی مزاجی شده بودم خودمم نمیدونستم چی میخوام خوب میشی بهتر میشی بهتره سعی کنی من خیلی با خودم تو جنگ بودم حتی مشاور رفتم تازه یه مقدار حالم بهتر شده

چی بنویسم ک کل حرفات حقه💜✅

والا من خودم مشاور حقوقیم انقدرررررر دیدم یکی بگه س تااخرشو میخونم بخدا همین خانم شوهرش خیانت کنه زمین و زمان رو بهم میریزه اگه بهونه ازش داشت خیلی زود ولش میکرد 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید