2777
2789

که بخواد خردادمتحان نهایی بده ؟

اول دوازدهم میخونید یا یازدهم؟ یا باهم پیش میبرید؟

من نمیدونم چجوری بخونم 😬 باهم بخونم یا ی پابه رو تموم کنم برم بعدی  عمومی هارو میگم 

با این قوانین مسخرشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟؟کجا گفتن احتمالش هست ؟چرا اینجوری میکنن

یه سری کارزار راه انداختن و بعضی از نماینده های مجلس هم حرفشو زدن بعضی مشاورا هم احتمالشو دادن من یه معلم میشناسم همیشه پیش بینیاش درسته

پارسالم تنها معلمی که گفت مثبت میشه خودشه 

همون پارسالم گفت سال بعد مثبته ولی سریع اعلام نمیکنن میزارن همون اسفند فروردین میگن

یه سری کارزار راه انداختن و بعضی از نماینده های مجلس هم حرفشو زدن بعضی مشاورا هم احتمالشو دادن من یه ...

عجب 

من که میخواستم از الان یازدهمم بخونم پس چه کنم 

چرا انقد اذیت میکنن

با یه مشاور صحبت کن 

اگر تلگرام داری دنیا پناهی رو سرچ کن کانالش برات میاره مشاور خوبیه 

اگر ایتا داری کانال( مشاوره تحصیلی|مشاوریار ) رو سرچ کن با ادمینشون صحبت کن راهنمایی ات میکنن 

به نظر منم اول دوازدهم رو بخون بعد که تموم کردی یازدهم شروع کن ولی بازم میگم با یه مشاور صحبت کن