2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 168088 بازدید | 2231 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ درکت میکنم. منم همسر کثافت سابقم به قدری لجن بوود. از بوش ، از صداش ، از همه چیزش متتتنفر بودم از ...

عزیزم حال دوستت خوب شد؟؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
بچه داری

گفتم که دو تا پسر

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بمیرم برات عزیزدلم

خدا نکنه عزیزم

شوهر شما مسلما چنین ظلمی در حقت نمیکنه ولی در کل میفهممت . تنفر تبدیل به عشق نمیشه . میگی طلاقت هم نمیده . حیف از عمر و جوونی نازنینت 💔

چند سالشونه مشکلی ندارند الحمدالله؟

چطور؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

من درکت میکنم عزیزم خودم تو این موقعیت نیستم ولی کمترین و حداقل ترین چیز اینه که زن مجبور نباشه رابطه زوری و با کسی که دوسش نداره رو تحمل کنه این حق شماست. رابطه بر خلاف خواست شما میشه تجاوز ولی فرهنگ عقب مانده فکر میکنه زن کالایی در دست شوهره و تجاوز شوهر رو درک نمیکنه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.