2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 168165 بازدید | 2231 پست

سلام استارتر عزیز من اتفاقی اومدم تاپیکتون  اینم چون نصفه شبی معدم یهو درد گرفت از خواب پریدم ،گوشیم گرفتم دستم و تاپیکتون رو دیدم ،و معتقدم هیچ چیز در جهان هستی اتفاقی نیست 

منظورم اومدنم به تاپیکت هست ،ی توصیه خواهرانه دارم بهتون اول اینکه ترمیم کردن و ساختن خیلی بهتر از خراب کردن هست ،البته که طلاق هم امری عادیه ولیییی در مورد شما گه الان خداوند ی هدیه هم بهتون داده که والا وارزشمند هست خیلی نیاز به تفکر و تعقل داره 

همسرتون دوستت داره ولی شما خسته ای وحالا هزار ویک دلیل ،میتونه ازدواج تو سن پایین ،اختلاف سنی و سلیقه، به فول خودتون سقط که واقعا ایجاد افسردگی میکنه و حتی افسردگی بعد زایمان 

حالا من ی پیشنهاد عالی دارم ولی این خودتون هستی که بخوای قدم بزاری تو ی راه ارزشمند واونم آموزش دیدن اصولی با استادی که هم ،هم جنس خودت هست و هم آمار بالای زیباتر شدن و شفای روابط ،شفای بیماری ،و کلی نتایج شگفت انگیز داره ،استاد مینا جهانبخش که مطمئن باش روزی میرسه اگر آموزش‌ها، چله های زیباش،پاکسازی ها ومراقبه هاش انجام بدی هم ایشالا افسردگیتون خوب میشه و هم رابطه شما با همسرت به زیبایی و تعادل میرسه و هم ایشالا فرزندت که مهمترین موضوع زندگیت هست در محیطی امن و آرام تر و باعشق بیشتر بزرگ میشه ،این استاد بزرگ هم در تلگرام و هم در ایتا کانال دارن ولی تلگرام فعالان هست،اگر خواستی بگو واست آیدی پیجش رو بزارم ،موفق وپیروز باشید تا همیشه انشاالله 🙏🙏🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه گناه داره بزار بزرگتر بشه همه چی را می‌فهمه اینجوری داری خراب میکنید مردی که محبت می‌کنه کجاست این دوره زمونه والا صبح تا شب باهات کار نداشته باشه بعد میفهمی درد بیمحلی یعنی چی 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

ببخش ولی مقصر خودت بودی ک کودک همسرشدی ازدواج زوری کردی الان بیست پنجج سالت شد چند سال دیگم  جوونیتون میره دیگه هیچکار نمیتونی کنی افسرده تر از قبل هیچی نفهمیدی از زندگی

والا همینو بگو ایشون انگار خوشی زده زیر دلشون از محبت زیاد شوهرش

خب دوسش نداره زوره؟وقتی یکیو دوس نداری نمیتونی ارتباط بگیری حالا یارو عاشقتم باشه بیشتر بدت میاد ازش 

اون مرد نباید تو اون سن میومد سراغ یکی کودک همسرش میکرد  حالام تاوانشو بده

بچه گناه داره بزار بزرگتر بشه همه چی را می‌فهمه اینجوری داری خراب میکنید مردی که محبت می‌کنه کجاست ا ...

وقتی یکیو دوس نداری ینی نداری محبتشم بدردت نمیخوره بعدم اون موقع ک اومد سراغ یه کودک برای ازدواج باید فکر اینجاشو میکرد

اگه طلاق میخواستی نباید بچه میاوردی حالا که آوردی حق خودخواهی نداری عزیزم. اگه ازش بدت میومد باید هم ...

مادر من پدرمو دوس نداشت ولی بخاطر ما زندگی کرد اسیبی نیست ک الان نببینیم بخاطر این زندگی پریشون اینا 

مگه زورکیه !

دوستان من همسرم منو کتک زد رفتم پزشک قانونی حالا نمی‌خوام اون متوجه بشه ولی برام پیام اومده که پروند ...

خب برو رضایت بده دادسرا تموم میشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

اشتباه ترین کار محبت برای زن مثل آب برای گله چرا بگه و خودش رو محروم کنه باید رو خودش کار کنه بره مش ...

آخه تو هر چیزی باید تعادل باشه وگرنه جواب نمیده. مخصوصا وقتی آدم به لحاظ روحی شرایط پذیرش این حجم محبت افراطی رو نداره این بمبارون عاطفی فقط تهوع آوره. شوهر این خانم باید سرسنگین تر و باوقارتر رفتار کنه به زن فرصت عاشق شدن بده. بهت قول میدم همین مرد اگه زنش بیاد زیاد بهش محبت کنه دیگه بفهمه که خانمش رو فتح کرده و بازی تموم شده فسش میخوابه و میشه لنگه بقیه مردا

همه داستان رو نیما یوشیج گفت:                                        «چایت را بنوش، نگران فردا نباش؛ از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...»

یکی ازاشنا های ما هم مثل همین خانم از شوهرش بدش میومد با اینکه شوهرش خیلی خوب بود اخلاق داشت خونه داشت از همه مهم تر خیلی دوسش داشت ولی خانم پاشو تویه کفش کرد که من نمیخامت ازت بدمیاد رفت قهر بعد چند ما اقا هم  بزرگ ترها جمع شدن که اقا رو مجبور کنن طلاقش بده جدا شد بعد با یکی دیگه عروسی کرد که از همون شب اول ازشوهر جدیدش کتک خورد تا همین الان شوهرش ادم حسابش نمیکنه خانم هم افسوس شوهر اول شو میخوره میگه تقاص اون کارو که با شوهرم کردم دارم پس میدم 

اگه دوسش نداشت چرا حامله شد ؟

چون بچه بوده برو با دقت بخون !اینجا خانواده های نفهم و اون مرد نفهم تر باید میفهمید نباید بره سراغ یه بچه گولش بزنه کودک همسزش کنه و هم اونو تباه کنه هم زندگی خودشو چون بچه اخه چی میفهمه از عشق ازدواج.

مردا از سر عوضی بازیشون معمولا میان سراغ کودک همسری پدوفیل بازی 

خواهر منم پانزده ساله بوده الان میگه من نمیخوامش من بچه بودم اون زمان چرا جلومو نگرفتبد !

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

من درکت میکنم .بهت نمیگم بروپیش مشاور چون مشاورنمیتونه عشق بزاره تودلت هیچ جوره نمیتونه ...فقط میتونم بگم سرنوشت برات اینطوری قلم خورده نه فقط براتوبرای خیلی ازمامانای سرزمینمون .....کامنتای خیلی ازعزیزان روخوندم هرکدومشون داشتن توروباخودشون بازندگی که توش هستن مقایسه میکردن حتی بهت توهین کردن گفتن خودخواهی ...امانمیدونن حس نداشتن به طرف مقابل چقددردناکه بزورنشوندن سرسفره عقددردناکه بزوررابطه برقرارکردن چقددردناکه...کاربراچیزای که اسی میگه حتمابراش پیش اومده شمانمیتونیددرکش کنیدچون توموقعیتش نبودیدپس نظرهم لطفاندید...بله به زورمیشه سرسفره عقدنشوند به زورمیشه بچه دارشد به زورمیشه رابطه برقرارکرد....اگه صددرصدفک می کنیدنمیشع یک درصدفکرکنیدمیشه .........