2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 165943 بازدید | 2217 پست

اسی توهرچی بیشتربی توجهی کنی اون بیشترعاشقت میشه توهرچی ازرابطه فراری باشی شوهرت بیشترازت لذت میبره مطمئن باش ازت دلزده نمیشه طرف کسی دیگه هم نمیره چون اون لذتشوداره میبره...نمیبردخیلی وقت پیش طلاقت داده بود..

مشکلی اول اینکه بهش علاقه نداری اسی جان

مشکل دوم فاصله سنیتون

شما تو ابن سن دنبال عشق و حالی مثل جووون های دهه هشتادی

شوهرت اما تو فاز نصیحت و به قول خودت بالابزرگا

خدایی سخته

منم ی اکس داشتم مثل همسر تو بود

کافی بود قهر کنم روزی هزار بار زنگ میزد

ی غرور کوچیک مردونه نداشت

دل ادمو میزد

ولی اگر همسرت خوشگله جذابه بچسب بهش

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه انتظاری داری وقتی واقعا با بی مهریت اذیتش میکنی ، بقران قسم فردای پاتختیم شوهرم چمدونم انداخت ...

الان وضعیت چطوره ؟باهاش زندگی میکنی ؟خیلی از مردها اینجورین فقط قصدشون از زن رفتن مزدوج شدن رفع نیازهای جنسی شون هست همین ها ی ماه هم نمیتونن به زن های تازه عروسشون وفادار باشن از بس هول هستن 

امیدوارم به زودی نجات پیدا کنی استارتر

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چند صفحه اول و فقط خوندم

شوهرت همیشه ازت طلبکاره؟

همیشه یه چیزی ازت میخواد ؟

یا به فکر شکمشه یا زیر شکم؟

به نظرم اگه اخلاق شوهرت خوب بود تو همین مدت باید ازش خوشت میومد 

ولی شوهرت زیاد راحتت نمیذاره انگار

انقدر ناراحتی چرا طلاق نمیگیری

زندگی این همه ادمو خراب کردی

دوسش نداشتی ازدواج نمیکردی

اون بچت هم دو فردای دیگه روانی میکنی

مثل مادر  منی تو

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

کاری ندارم به مسائل شخصی که دوسش داری یا نه یا چیزای دیگه ولی محترم بودن که بد نیست. کی گفت ادم محترم و خوب شبیه بابابزرگاست؟ یعنی هرکس جوون هست محترم نیست؟🙄

دیگه همه چیزو و هرچیو بهم ربط ندید 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نه اصلا نمیخوام درست بشه حرف که میزنه حالم بد میشه

عزیزم کاش بچه نمیاوردی

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،