یازدهمم و فارسی معلممون خیلی بد بود چند بار اعتراض کردیم ولی خب شدم ۱۴.۲۵ و پایین ۱۵ تو کارنامه هایلایت میخورننننن بعد زبان هم ۱۵.۵ شدم و امروز دستام داشت میلرزید ورقه زبانو دیدم چون باورم نمیشد همچین نمره ای تو زبان بگیرم چیکار کنم خانوادم جرم میدن
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زبان منم بده ولی فارسی رو میتونی یه کتاب کار مثل فرمول بیست یا نگاه نو بگیری از رو اونا بخونی..خصوصا که امتحانامون نهاییه و فارسی ضریب خیلی بالایی داره به نظرم همین الان به فکر باش
بیخیال امتحانای ماهانه فقط بهشون به عنوان یه آزمون برای محک زدن خودت نگاه کن نه بیشتر..ارزش نداره بخاطرش استرس بگیری و خودتو اذیت کنی فقط سعی کن دفعه بعدت از الان بهتر باشی