2777
2789

دوستان عروسی خواهر شوهره خواهرمه و یه شهر دیگه هستن که یه سه چهار ساعتی با ما فاصله دارن ،من به تازگی عقد کردم هنوز یکماه نشده و خواهرمو دامادمون گفتن که بیایدو اینا ولی خب بابام که نمیتونه بیاد سرکاره،مامانمم دودله میگه بابات نیاد منم نمیام و اینکه به منم گفتش اختیار با خودتونه ولی بنظرم شما هم نرید سنگین تره چون اونام بودن عروسی شما نمیومدن و شوهرتو برندار سبک کن ببرش تا اونجا،بنظرتون چیکار کنم برم؟شوهرمم اونجا کسی رو نمیشناسه بجز خواهرمو شوهرش ولی عروسی مختلطه یعنی کنار همیم .

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو کی دعوت کرده؟پدر و مادر عروس خانم یا فقط خواهر و دامادتون همینطوری گفتن شما هم بیایید؟

نه فقط خواهرمو دامادمون دعوتمون کردن و به همسرمم زنگ زدن که بیاید

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

حالا شما رفتین احترام به خواهرتون و دامادتون گذاشتینولی مامان و بابات باید برن زشته که نرن

نمیتونن برن بنده خداها،بابام که سرکاره نمیتونه مامانمم بچه مدرسه ای داره بعدم بدون بابام پاشه بیاد؟مادرشوهر خواهرم عمرا بدون شوهرش بیاد عروسی من

نه فقط خواهرمو دامادمون دعوتمون کردن و به همسرمم زنگ زدن که بیاید

اگر از طرف خانواده شون دعوت کردن که خب اوکیه و شما هم برید خوش بگذره

اما اگر فکر می کنید از طرف خودشون همینطوری و بدون هماهنگی دعوت کردن من باشم نمیرم

شما برو به پدر و مادرت هم کاری نداشته باش

بعد ۱۰۰سال پدر و مادرت نیستن شما باید آداب و معاشرت و ارتباط عمومی رو داشته باشید

نامزدتون هم بار اولشه میره آشنا میشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
اگر از طرف خانواده شون دعوت کردن که خب اوکیه و شما هم برید خوش بگذرهاما اگر فکر می کنید از طرف خودشو ...

خب اونا که مسلما جزو دعوتیاشون نبودیم،خواهرو دامادمون دعوتمون کردن ،از طرف اونا دعوت شدیم

شما برو به پدر و مادرت هم کاری نداشته باشبعد ۱۰۰سال پدر و مادرت نیستن شما باید آداب و معاشرت و ارتبا ...

نه منظورم اینکه همسرم سبک نمیشه بردادم ببرمش؟بنده خدا خودشم هیچی نمیگه بعد میگم اگه خواهر شوهر آبجیم بود شوهرشو برمیداشت برا عروسی من بیاد

نه منظورم اینکه همسرم سبک نمیشه بردادم ببرمش؟بنده خدا خودشم هیچی نمیگه بعد میگم اگه خواهر شوهر آبجیم ...

اگر اونقدری خاطر خواهرت عزیز باشه

بله میورد بالاخره 

باجناق دیگه

به نظر من برو

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
عزیزم وقتی شما. رو دعوت کردن یعنی برای شما ارزش قایل شدنبهتره ک تشریف ببرید اگه تو تنها دعوتی ولی شو ...

نه اصلا اگه با همسرم تماس نگیرن که نمیرم،باید دامادمون دعوتش کنه جداگانه وگرنه عمرا برم،فقط پیش خودم گفتم اگه عروسی من زودتر بود بعد خواهرشوهر آبجیم پا میشد بیاد عروسیم؟حس میکنم نمیومدن اونا

چون مامان بابات نیستن نرو

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢