2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 202752 بازدید | 2360 پست
دوستان من همسرم منو کتک زد رفتم پزشک قانونی حالا نمی‌خوام اون متوجه بشه ولی برام پیام اومده که پروند ...

براش پیامک میره واسه وقت دادگاه ولی میتونی اون موقع شکایتتو پس بگیری الان کاری نمیتونی کنی

بمیرم واسش من تقدیرم پذیرفتم فقط تنها ارزوم خوشبختی پسرم

پسرت فقط تو یه خانواده شاد و خوشبخت، خوشبخت میشه 

نه خانواده ای که نفرت جای عشق رو گرفته 

استغفار کن، شیطان رو از خودت دور کن و دنبال حل مشکلت باش 

انقد نگو نمیخام هیچی درست بشه، خودت داری بزرگترین ظلم رو به پسرت میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر پسرم

عزیزم هی پسرم پسرم میکنی!!! 

مثلا به فکرشی 

نگران آیندشی

ولی مگه شوهرت پسر اون مادر نیست ؟؟ 

پس چرابه اون مادر حق نمیدی نگران زندگی بچش باشه .

تازه خوب مادرشوهریه باهات از در نصیحت وارد شده .

اونم بعد از شش ساااااال

واقعا که از اول تاپیک اعصابمونو خرد کردی.

اگه واقعا نمیخواستیش چرا زنش شدی؟؟ 

چراازش بچه اوردی؟ 

الان پدرت کجاست بیاد این وضع زندگیتونو ببینه؟؟ 

اصلا در جریانه که به خاطر خودخواهی ایشون زندگی سه نفر نابود شده؟؟ 

خودت شوهرت بچت پدرت مقصر اول و اخره .

مادرت مگه نمیدونست نمیخوای چراباپدرت صحبت نکرد پسرمردمو بدبخت کردین تازه خودتو زدی به مظلومیت؟ 

قبول نمیکردی خب

والا خوب مردیه هر کی دیگه بود میرفت خونه پدر زن غوغا به پا میکرد .میگفت شما بیجا کردین دخترتونو به زور شوهر دادین .

اونم آدمه زندگی میخواد آرامش میخواد گناه که نکرده بدبخت 

تاپیک شما منو یاد زندگی دختر عمم انداخت اونم همین رفتارارو کرد اخرشم خودشو بدبخت کرد اتفاقا میخواستم یبار تاپیک بزنم شاید عبرت بشه برای بعضیا.

نکن اسی نکن اگه واقعا زندگی بچت برات مهمه خودتو درست کن.

خالا یا روانشناس و مشاوره یا حتی روانپزشککه دارو مصرف کنی یا زوج درمانگر.

اونا کمکت میکنن

اصلا نزدیکم نیومد فقط سلام کرد حالم پرسید رفت یکی دو بار هم درباره ی بچه الانم واسه خواب اومد تو ات ...

چرا برای تاپیک گریه کردی؟

به خاطر اینکه یه مرد  تقریبا خوب  با تمام وجودش عاشقته گریه کردی؟

عزیزم هی پسرم پسرم میکنی!!! مثلا به فکرشی نگران آیندشیولی مگه شوهرت پسر اون مادر نیست ؟؟ پس چرابه او ...

چون خودخواهه شوهرش زیاد لی لی به لالالاش گذاشته

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
لعنت ب من چقد غیر قابل تحملم من با پسرم بازی می‌کنم شعر میخونم واسش میخندم اهنگ‌میذارم یعنی واسه پسر ...

نه عزیزم شوهر منم برا پسرم اینکارو میکنه اما ۵سال و نیمشه 

خیلی آسیب دیده از این رفتارهای پدرش

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
شناسه خواهر شانس ولی ببین بهش لگد میزنه به بختش اونکه پشیمون میشه خانومه بلاخره آقا هیچی کم ندارم می ...

واقعا امیدوارم شوهرش مسیر درست زندگیشو پیدا کنه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
اصلا نزدیکم نیومد فقط سلام کرد حالم پرسید رفت یکی دو بار هم درباره ی بچه الانم واسه خواب اومد تو ات ...

اسی دیگه بنظرم جریان مادرشو کش نده امشب که گذشت فرداام همینطور که کاربرا گفتن واسه یبار به خودتون فرصت بده باهاش خوب باش میدونم سخته ولی یبار تظاهر کن کم کم عادت میکنی شاید اینطوری حال خودتم بهتر بشه 

چرا برای تاپیک گریه کردی؟به خاطر اینکه یه مرد تقریبا خوب با تمام وجودش عاشقته گریه کردی؟

نه 

چون همه میگفتن پسرت اذیت میشه 

سر خورده میشه مضطرب میشه 

نمی بخشت

ففط بخاطر پسرم

چون خودخواهه شوهرش زیاد لی لی به لالالاش گذاشته

شوهرش مشخصه از این مردای بی آزار و مظلومه . این داره بهش ظلم میکنه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**