2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 253578 بازدید | 2359 پست
عزیز دلم سلام 😇اول تبریک میگم بابت تولد فرزندت توی نظرات خوندم که نوشته بودید دوست دارید پسرتون خوش ...

ممنون مهربون😘

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد زندگیم غیر قابل باوره؟

زندگیت نه 

ولی خودت غیر قابل باوری

میگی رابطه میخواد نمیرم پیشش.

بعد میگی خودم گفتم صیغه کن اومد منو بزنه

چطور تونستی بگی صیغه کن

پس واقعا بعضی زنها هستن بتونن زن دوم رو تحمل کنن

من فکر میکردم از این زنها وجود نداره

شاید تاپیک شما میخواسته منو از این فکر رها کنه

دلم واسه شوهرش سوخت

شناسه خواهر شانس ولی ببین بهش لگد میزنه به بختش 

اونکه پشیمون میشه خانومه بلاخره آقا هیچی کم ندارم می‌ره بایکی مثله خودش که قدرشو بدونه ولی خانم چی؟میره با یه مردی که دوتا یه تا بچه داره می‌ره اونارو بزرگ می‌کنه بلاخره مرد مجرد زن متاهل نمیگیره که 

ب

یه حرفی و هزار بار تکرار میکنه شوخی های بی مزه ی شوهر عمه ای میکنهوایسا شات بدم

فقط دلیلش بی توجهی هست ،اسی فکر می‌کنی برات مهم نیست،دور از جونت با کسی نخوابیده ببینی جزغاله میشی بعد هم همه حق میدن به شوهرت که صد خودش رو گذاشت زنش ازش متنفری بود قدر ندونست 

این جوری رفتار نکن پشیمون بشی ،زمین گرده خدای نکرده روزی نیاد آرزو و حسرت این محبت ها از طرف همسرت داشته باشی

میخوای حال خودت و بچه ت خوب باشه با شوهرت راه بیا تربیت نه قسمتش با مادر یک قسمت با پدر اونم اینه به همسرش محبت کنه،یعنی وظیفه ش محبت به تو هست 

فکر می‌کنی حال شوهرت بد باشه ازت ناراضی باشه چند وقت دیگه باهات دور از جون دعوا کنه تو با اخلاق خوب بچه رو تربیت می‌کنی صد در صد نه اگه خوشبختی بچه ت برات مهمه با زندگی و شوهرت کنار بیا،محبت کردن به شوهر و بچه ت رو یاد بگیر

واقعا زندگیت حیفه برای رابطه هم شده با تفریح با سرگرم کردن شوهرت گاهی از زیرش در برو‌ ،ولی حالا چون حست نفرته دوست نداری شاید بعد بر عکس بشه 

وقتی که تو زندگی احساس امنیت و آرامش داشته باشی الان فقط  احساس اسارت داری رو خودت کار کن

زندگیت نه ولی خودت غیر قابل باوریمیگی رابطه میخواد نمیرم پیشش.بعد میگی خودم گفتم صیغه کن اومد منو بز ...

با مهربونی اینا گفت  منظور حرفش این بود اگر‌تک نکنی کی بکنه 

منم بهش گفتم هر کی 

هر کاری دلت میخواد بکن 

و ادامه

چجوریه؟

مثل شماست بی تفاوت سرد و بی انگیزه 

فضای خونه رو سخت و بد میکنه برامون 

وقتی میره ماموریت نفس راحت میکشیم گه یه ادم بی محبت رفته از خونه

عزیز به اون پسرت رحم کن 

استاد شجاعی گوش کن هود گم شده ات رو پیدا کن کلا مفهوم پیدا کنی شما در خودت گمی 

و مشاور صحبت کن راه حل میده ایراد اصلی درون ذهن خودته

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اسی شوهرت اومد خونه مادرشو بهش چی گفتی

اصلا نزدیکم نیومد 

فقط سلام کرد حالم پرسید رفت 

یکی دو بار هم درباره ی بچه  

الانم واسه خواب اومد تو اتاق  و خوابید

از بس گریه کرده بودم سر این تاپیک فکر کرد بخاطر حرف مامانش دل خورم 

برای همین ترسید حرف بزنیم 

ولی همش با مامانش پچ‌پچ میکرد

بخدا نمیدونم تو هزار راهیم فقط داداشم جدی گرفت حرفم و سر من یک سال با خانواده قهر بودالانم همش چه مس ...

ببین بذار یه ماجرایی رو بهت بگم 

من یه عزیز دل دارم که نسبتش رو نمیگم فقط بدون خیلی نزدیکه 

این دختر نخبه ست و دکترا چند تا کشور بورسیه شد بخاطر مخالفت شوهرش نرفتن ، دانشگاه تهران بورسیه شد چون جزو سه نفر اول رشته ش بود باز شوهره نذاشت حتی دانشگاه برخلاف قوانین دو سال بعد مجدد بهش گفتن بیا دکترا بخون ، باز شوهره نذاشت  یه جای بسیار معتبر کار میکرد شوهره می‌گفت نرو چون نمیتونی به من توجه کنی اینم نرفت ولی شغل خودشو راه انداخت الان درامد شوهرش یک سوم این دختر نیست ، آنچه خوبان همه تک تک دارن شوهره یک جا داره حتی رابطه جنسی نداره و به تازگی فهمیدیم که شوهره اساسا امکان باروری هم نداره بچه هم نمیتونه داشته باشه 

این دختر حمایت قطعی و صد در صدی خانواده رو هم داره همه از دم از سال اول زندگی بهش گفتن هر تصمیمی که بگیری محترمه و حمایتت میکنیم 

مخصوصا الان که شوهره نمیتونه بچه بیاره طلاقش خیلی آسون هم میشد 

از همون اول بحث طلاق اینا مطرح بود دیگه سر قضیه بچه اوضاع خیلی جدی شد و تصمیم این دختر به طلاق شد ولی فرصت فکر کردن گرفت و در نهایت گفت نه من فلانی رو با همه ویژگی هایی که تا همین امروز ازش مینالیدم دوست دارم ما با هم کلی خاطره خوب داریم کلی باعث رشد من شد ، با مشاور هم صحبت کرد این تغییر نظر بخاطر ترس های درونی نبود بخاطر ترس از تغییر شرایط نبود بخاطر اختلال های روحی و وابستگی نبود فقط احساس می‌کرد انگار دوباره توی موقعیت تصمیم گیری قرار گرفته و این آدم رو دوباره انتخاب کرده 

من اونی بودم که همیشه بهش میگفتم تو رو خدا طلاق بگیر این آدم سرش به تنش نمی ارزه و اون هم قبول داشت حرفامو ولی از وقتی که مجدد شوهرش رو انتخاب کرد دیگه حتی می‌گفت به شوهرت نگو فلانی مشکل باروری داره نمی‌خوام عزت نفسش پیش شوهرت خدشه دار بشه ، دیگه دوست نداشت من شوهرش رو دوزاری و بیشعور خطاب کنم 

همین دختر که اصلا عزت نفس شوهرش براش مهم نبود وقتی دوباره توی موضع تصمیم گیری قرار گرفت و مجدد شوهرش رو انتخاب کرد نگرشش نسبت به شوهرش عوض شد و از دوست داشتنش حرف میزد 

حتما از مشاور کمک بگیر و ببین چطور میتونی اوضاع رو تغییر بدی تو باید یه راهی پیدا کنی تا حال دلت خوب شه حتی اگر این گزینه اقدام به طلاق باشه باید تلاش کنی از این وضعیت دربیای 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مثل شماست بی تفاوت سرد و بی انگیزه فضای خونه رو سخت و بد میکنه برامون وقتی میره ماموریت نفس راحت میک ...

لعنت ب من چقد غیر قابل تحملم 

من با پسرم بازی می‌کنم شعر میخونم واسش میخندم اهنگ‌میذارم 

یعنی واسه پسرم اینجوری نیستم

دوستان من همسرم منو کتک زد رفتم پزشک قانونی حالا نمی‌خوام اون متوجه بشه ولی برام پیام اومده که پروند ...

براش پیامک میره واسه وقت دادگاه ولی میتونی اون موقع شکایتتو پس بگیری الان کاری نمیتونی کنی