2777
2789

خانومای‌ عزیز چه برند وکسی بخرم

ایرانی باشه ترجیحا بتونم از دیجی کالا سفارش بدم یا اینکه خودم حضوری بخرم

مناسب پوست حساس و کلا وکس نواحی حساس باشه 

اسم برند یادم نیست ولی از این وکس خشابی ها بگیر که خودش رول داره و موقع زدنش حتما سرعت عمل داشته باش وگرنه ممکنه ناحیه تناسلی و زیربغلت خونریزی پیدا کن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردت نمیاد ؟ میشه تنهایی استفاده کرد ؟ چند وقت بعدش مو در میاد ؟ هزینش چقدر میشه ؟

درد که خب طبیعیه مو قراره از ریشه کنده بشه

باید یاد بگیری وقتی دستت راه بیوفته آره میشه، یا دستگاهشو‌ میخری که زیر یه تومن هم هستن اکثرا یا اینکه یسری از وکس ها رو می‌تونی با استفاده از مایکرویو و روش بن ماری هم استفاده کنی حتی ولی بستگی به خوده اون وکس داره باید از فروشنده بپرسی یا روشو بخونی

دیر به دیر در میاد مو 

سه/چهار هفته یک بار اینم باز بستگی‌ داره کجای بدن رو وکس کنی و ژن خودت و وضعیت هورمون هات

هزینه‌ش که فقط یه دستگاه میخری زیر یه تومنه همیشه استفاده میکنی

کاردک هم می‌تونی فلزی بخری یا از این چوب بستنی ها که مجبوری بعدا دوباره شارژ کنی 

خوده دونه های وکس هم تموم شد باید بخری

بنظرم ارزش داره

اسم برند یادم نیست ولی از این وکس خشابی ها بگیر که خودش رول داره و موقع زدنش حتما سرعت عمل داشته باش ...

دستگاه خشابی رو ندارم از این قابلمه‌ای ها دارم

دستگاه خشابی رو ندارم از این قابلمه‌ای ها دارم

خود وکسش یکبار مصرف و خشابیه بدنش رو می‌ذاری تو آب جوش تو همون محفظه ذوب میشه میتونی استفاده کنی

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

من یه بار خواستم انجام بدم ب غلط کردن افتادمهنش چسبید بهم خراب شد☹️

نباید خیلی داغ و مایع باشه

داغ باشه هم همه جا میریزه و پوستت میسوزه

باید مثله عسل باشه

کاردک رو توی وکس بچرخونید وقتی آوردی بالا وکس چکه چکه نکنه، اون موقع آماده‌ی استفاده هستش

بستگی به خوده وکس هم داره منم واسه همین تاپیک زدم بپرسم 

همون بن ماری خوبه وکس ها چند تومنن مرسی که کامل جواب دادی عزیزم

باید بپرسی از فروشنده یا رو شو بخونی

اگه روش نوشته باشی Heat in hot water

یا Double boiler method

یا melt in warm water

اون موقع مناسب ذوب غیرمستقیم یا همون روش بن ماریه

قیمت وکس ها بستگی به برند و وزن شون داره

هر چقدر وزن بیشتر گرونتره مسلما 

ولی بالای ۱۰۰ تومان

به مقدار مورد نیاز آب میکنی استفاده میکنی لازم نیست کله چند صد تومن رو توی یه جلسه خرج کنی😂

خود وکسش یکبار مصرف و خشابیه بدنش رو می‌ذاری تو آب جوش تو همون محفظه ذوب میشه میتونی استفاده کنی

عهمه پس بدون دستگاهه‌ 

شما استفاده کردی؟ راضی بودی؟

آخ یادم انداختیهیچ وقت امتحان شون نکردمبلد نیستم شووون چون سردن‌شما راضی هستی؟

اره من راضیم منم اولم بود ک خریدم طرز استفاده شو زیاد بلد نبودم. تمرین کردم. یکم یاد گرفتم وقعن بهتر از این وکس های ک گرم میکنی هس ممکنه بسوزی