2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 290019 بازدید | 2359 پست

تا حالا از خوندن یه تاپیکی این همه اذیت نشده بودم شما که اینهمه برا تربیت پسرت  وقت میزاری یکم هم رو خودت کار کن اصلا شاید مشکل از تو

اسی تروخدا یه روانپزشک برو

هرچقدر هم تو مادر خوبی باشی افسرده گی تو بچه رو نابود میکنه تو  الان باید بری بیرون پیاده روی به خودت برسی تا روحیه بچه هم تغیر کنه نه بمونی خونه و ادای بدبخت ها رو در بیاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا

ی دختر همسایه داشتیم که همیشه می

گفت از شوهرم متنفرم و دوتاهم پسر داشتن

همیشه میومد خونه مامانش سه ماه یا چهار ماه می موند هیچ خبر شوهرشم نمیگرفت

شوهرش تو همین خونه خالی کردنای دختره معتاد و رفیق باز شد و زندگیشون به فنا رفت

واقعا ظلم به بچه هاست اینجور یکدندگی

اسی خواهرانه یه چیزی بگم بدت نیاد عزیزم ولی یه کم فکر کنم خوشی زده زیر دلت  قشنگم، احساس می کنم همسرت انقد محبت کرده بهت و رفتارای بدت رو نادیده گرفته ازش بیشتر بدت اومده  وداری پسش میزنی من جای شما نیستم شاید ندونم چقد سختت هست اما اینکه از اول دوستش نداشتی پس نباید زنش میشدی   اگه رو حرف خانواده نمی تونستی نه بیاری کاش تو خواستگاری به خود همسرت می گفتی که دلت باهاش نیست و بهتره دیگه پیگیر جواب خواستگاری نشن حداقل طرف حساب کار دستش میومد اگه بهش نگفتی  پس الان  داری در حقش ظلم بزرگی می کنی یه کم جاتون رو عوض کن اگه اون الان باهات این رفتارا رو  می کرد در قبال اینکه که تو دوستش داری چه حالی میشدی در حالی که تو با یه امید وشوقی وارد زندگی متأهلی شدی اما همسرت باهات اون رفتارها رو  میکنه . خدایی حالت بد نمیشد پس هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند هر آنچه نمی پسندی برای دیگری هم نپسند. 

هی به خودت بیشتر تلقین نکن که ازش بدت میاد خب بالاخره این آدم خوبیایی رو هم داره چرا اونا رو برای خودت پر رنگ تر نمی کنی گناه داره  اون که برات اون همه ارزش قائله 

نکنه یه روزی بیاد و اونم دیگه خسته بشه و  دست از تلاش برداره اون وقت دیگه افسوس همین روزا رو می خوری گلم. انشاالله که مهرش به دلت بیفته 

دخترت حالش خوبه؟سلام عزیزم

قربونت بشم خوبه انشالله که حال دل خودتم خوب شه بحق بانو فاطمه زهرا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تا حالا از خوندن یه تاپیکی این همه اذیت نشده بودم شما که اینهمه برا تربیت پسرت وقت میزاری یکم هم رو ...

ببخشید عزیزم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

چقد ناشکری ن محدودت میکنه ن بی محبته میگی بدرک بره بادیگران قضاوتت نمیکنم جای تو نیستم اما حسرت مردی و میخورم ک درکم کنه....

اسی جان ببخشید تو هیچ تلاشی برای زندگیت نمیکنی! بخاطرپسرت تلاش کن اگه ظاهر شوهرت دوست نداری خب تغییرش بده، همونجوری که خودت دوست داری براش لباس بخر استایل کن براش، برای لباسش  برای مدل موهاش برای همه چیزش نظر بده اون باب میل خودت کن اینجوری که تو تعریف کردی فکر نکنم بیچاره مخالفت کنه 

انقدم نگو پیره ادای جوونارو در میاره بیچاره واقعا جوونه، 

بفرستش باشگاه دماغش اگه مشکل داره عمل کنه ببرش کافه ببرش سفر تو محیط قرار بگیره عوض میشه، خیلی رک بهش بگو چی دوست داری چی دوست نداری شاید اونم تلاشش کرد و عوض شد شد باب دلت. بازم ببخشید من تمام شرایطت نمیدونم صرفا نظر شخصیم دادم امیدوارم موفق باشی🌹

🦷✨خدایاشکرت بابت همه چیز✨