2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293944 بازدید | 2359 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی آدما وقتی چیزی رو ازدست میدن تازه میفهمن چی به چیه

اصلا بد پشیمون شد بد یعنی بد 

میگفت حالا راضیم ولی مشخص بود داره دروغ میگه خدا ببخشه من نمیدونم برام زیاد مهم نیس چقدر بی رحم بود جلوی چشای من قرص خورد خودشو کشت 

اون دنیا وجود داره ؟ میبینه مارو؟

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

خدایا عدالتتو شکر یکی مثل شوهراسی هر روز هر روز میخواد یکی مثل شوهرمن که اصلااا نمیخواد😂😂😂😂

واقعا این دو دسته نرمال نیستن نه اینی که هر روز هر روز بچسبه به آدم نه اونی که دیگه اصلاً نمی‌خواد واقعاً مردا اصلاً نرمال نیستن جدی میگما

Azar dey

حالا سلیقه اش بده 😐کاش اسی نزاره آخه تیشرت صورتی😐

وقتی زن شوهرشو دوست نداشته باشه اون طرف گونی هم بپوشه برای زنش مهم نیست آره کلاً حالا سلیقه بابای منو ندیدی اه 😶

Azar dey

📝هنر والدگری جنگ هم که شد، اولین کاری که کردم مرتب کردن خانه بود. سختی که می‌آید، خانه باید مرتب با ...

دختر تو چ خوب وعاقلی

عافرین بهت

دیدن یکی مث تو حس امنیت میده بخدا

مرسی  ایقد برااسس وقت گذاشتی اینانوشتی تو ماهی

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

همش میخواد ادای جوون هارو دراره

بابا بنده خدا جووونه خب! همش ۳۵ سالشه!! یه جوری میگی انگار ۶۰ سالشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

وقتی زن شوهرشو دوست نداشته باشه اون طرف گونی هم بپوشه برای زنش مهم نیست آره کلاً حالا سلیقه بابای من ...

😂😂😂شوهرخودمم اینجوریه کلا از لباس پوشیدنش خوشم نمیاد همیشه یه مدل پیراهن مردونه وشلوار میگه وطیفه رنگین هم همونه ها من دوس دارم مثلا شیک تر بپوشه یا اصلا مدلای جدید رو هم امتحان کنه ولی همیشه خودش انتخاب میکنه هیچ وقت به نظرمن چیزی نخریده

مگه زمان قدیمه که بع زور شوهرت دادن ؟! خب میگفتی نه ! توانه نه گفتن به خونوادت نداشتی حالا برا این ب ...

دقیقا تازه میگه خدا پدرمو بیامرزه خخخ 

پدرت در حق تو ک هیچ در حق پسر مردم هم ظلم کرده 

goftino.com/c/fFu3I7