2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 297164 بازدید | 2359 پست
همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

شوهر من ۳۸ سالشه من ۲۴ . شوهر به شدت بی بی فیسه بعدم هنوز خیلی جوونن برای بابا بزرگ شدن . درکت میکنم دوست نداری بری سمتش عمرت رو هدر نکن عزیزم . داره خرجتو میده حداقل هفته ای یکبار رابطه داشته باش یا تموم کنید بره

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من از همون بچگی متوجه شدم کاملاً از حرکات آدما مشخصبچه بودم رابطه اینا رو نمی‌دونستم ولی از اخلاقش م ...

بمیرم برات دخترم😭خدا ارامش بده به شما بچه ها که قربانی  ما میشید

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ۳۸ سالشه من ۲۴ . شوهر به شدت بی بی فیسه بعدم هنوز خیلی جوونن برای بابا بزرگ شدن . درکت میکنم ...

به هفته ای ی بار راضی نیست 

روزی یک بار میخواد یا گاهی بیشتر 

دست من نبود بچه دار شدن؟🧐

عزيزم سركاريم؟ ديگه هممون زنيم متوجه ميشيم چي توي رابطه پيش اومده كسي ك از يكي متنفره حتي بهش تجاوز هم بشع

راهشو بلده ك تبديل به بچه نشه!

نميشع ك همه مقصر باشن جز شما

💕

به هفته ای ی بار راضی نیست روزی یک بار میخواد یا گاهی بیشتر

دیگه بگو سیکتیر بابا . منو و همسرم ماهی دو بار رابطه داریم و من به شدت راضیم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

دست من نبود بچه دار شدن؟🧐عزيزم سركاريم؟ ديگه هممون زنيم متوجه ميشيم چي توي رابطه پيش اومده كسي ك از ...

کان.دوم بود 

بمیرم برات دخترم😭خدا ارامش بده به شما بچه ها که قربانی ما میشید

خدا نکنه عزیزم💜💙

من خیلی خوشحالم پدر مادرم جدا شدن واقعاً اون جو مزخرف تموم شد به نظر من طلاق فقط یک کلمه است اما یه رهایی و آزادی و نجاته

نذار مادر شوهرت بچه‌تو ازت جدا کنه آخه بچه چهار ماهه رو جدا می‌کنن

شکرگزاری و عشق خداوند

سوهرت خیلی خوبه که دنبال درست شدن رابطتونه اگه شوهر من بود تا حالا هزاربار خیانت جنسی کرده بود

مگه همه ای مردا خیانت میکنن ؟من و همسرم باهاش قهر بودم یک سال رابطه نداشتیم . اصلا همش خونه بود و چیزی ازش ندیدم

بخاطر بچت هم که شده سعی تو بکن

مگه بچتو دوست نداری؟ 

بخاطرش به هر دری بزن

با شوهرت منطقی حرف بزن، بگو کدوم رفتارت اذیتم می کنه، زیاد به پر و پام نپیچ 

اون توی رابطه قانع نمیشه که زیاد درخواست میده، همیه ولع داره به اون حسی که انتظار داره برسه ولی نمیرسه ، باز میخواد... 

لطفا این زندگی رو نابود نکن ، شرمنده ی بچت میشی، 

توی خونتون مدام سوره ی بقره یاسین زیارت عاشورا پخش کن