2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 297001 بازدید | 2359 پست
خدا نکنه عزیزم💜💙 من خیلی خوشحالم پدر مادرم جدا شدن واقعاً اون جو مزخرف تموم شد به نظر من طلاق فقط ...

مراقبش میشه جدا نمیکنه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همه ای مردا خیانت میکنن ؟من و همسرم باهاش قهر بودم یک سال رابطه نداشتیم . اصلا همش خونه بود و چی ...

من هرشب با شوهرم بودم بعد فهمیدم روزا زن میبررده باغ شبا هم با من،اصن به مردا اعتماد ندارم شایدم همشون خیانتکار نباشن نمیدونم

بهت نزدیک میشه جیغ بزن هولش بده نمی‌تونه که بهت تجاوز کنه قدر پرروئه آخه یعنی چی هفته‌ای چند بار

پسرم میترسه 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

اسی ببخش اینو میگم ولی فکرکنم خوشی زده زیر دلت..

اگه واقعا جونت به جون پسرت بنده پس نباید پدرش و آرامش و شادی زندگی رو ازش بگیری

گاهی شریک زندگی ایرادی داره کسی نمیگه بمون و بسوز ولی واقعا ایرادی نتونستی از همسرت بگیری صرفا سرد شدی همین!

و این بهانه کافی برای از هم پاشیدن یه زندگی و نامعلوم کردن آینده پسرت بدون تو یا بدون پدرش نیست

هیچوقت حق و به مادرت ندادی؟حالم خیلی بده. حس خفگی دارم ولی بخاطر پسرم ادامه میدم مگه نمی گی شرایط ما ...

اره بخدا دقیقا مثل مادرمی من پدرم آدم خیلی خوبیه واقعا ولی مادرم میگفت من کنارش بودن عذاب میکشم بعد رفت طلاق گرفت این پروسه طلاق حدود دو سال طول کشید بعد پشیمون شد اینی ک میگفت از این مرد (یعنی بابام )متنفره اخر اومد بهش گفک دوباره بیا زندگی کنیم ولی ایندفعه بابام قبول نکرد خب حق داشت بابام اسباب بازی نبود ک 

اخه مادر خوبی هم نبود نمی‌دونم چرا ولی خودش بهترین مادرو داشت تو پر قو بزرگ شده بود 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

پسرم میترسه

خوب بهش بگو یکم محکم باش از این حالت مظلوم نمایی بیا بیرون بگو داد می‌زنما جیغ می‌زنما پسرم می‌ترسه‌ها این دیگه خیلی چندشه یعنی چه هر روز هر روز

Azar dey

استارتر...افسردگی حاد گرفتی. بیرون نمیری و از زندگیت خسته ای برو پیش مشاور حتما🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺