2777
2789
عنوان

ذکری برای رهایی از شر و آزار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 53 پست
خلاصه پدرم بدهکاره بهش میگه تو فشارم نده میرم آبروریزی میکنم فلان بهمان منم‌خیلی میترسم حرفه یا عملی ...

دیوونه ست مثل همسرمن .همسرمن که عملیش میکردیکبارچنان ابروریزی توکوچه راه انداخت

ولی یه چیزی ورک بهت بگم اول خیلی دوسش داشتم الان درسته سکوت میکنم ولی مثل اول دوسش ندارم 

ببین زیادنبرش خونه پدرت وفامیلاتون من اینکاروهم کردم غذای مادرمونمیخورددلش نمیکشیدمیگف کثیفه درصورتی ...

وای خدا 😔این اتفاقا میگه باید بریم زحمتش بدیم وظیفشه برامون بهترین پذیرایی هم بکنه خدا مرگش بده فقط دیگه خیلی دلم پره ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونه ست مثل همسرمن .همسرمن که عملیش میکردیکبارچنان ابروریزی توکوچه راه انداختولی یه چیزی ورک بهت ب ...

نه شوهرم انقدام احمق نیست فقط تو فشار مادیه سعی کن بهش محبت کنی ببینی چه مرگشه

اگه ساکته ساکت باشی محلش نزاری چی؟

خیلی بدش میاد میگه باید با خوشرویی جوابمو بدین ساکت باشی کتکت میزنم چیزی ام میگم بدش میاد نمی‌دونم چه غلطی بکنم فقط خدا من و دخترمو از دست این ظالم نجات بده همیشه دعام همینه 

وای خدا 😔این اتفاقا میگه باید بریم زحمتش بدیم وظیفشه برامون بهترین پذیرایی هم بکنه خدا مرگش بده فقط ...

نبرش بگواوناهم گرفتارن نمیشه هردیقه رفت زحمتشون داد

من الان سالی چندباربیشترنمیادراحتم براخودم

خیلی بدش میاد میگه باید با خوشرویی جوابمو بدین ساکت باشی کتکت میزنم چیزی ام میگم بدش میاد نمی‌دونم چ ...

منظورم اینه عادی باش خرش کن عقده داره جوابشو ولی نده که بدتر نشه

نه شوهرم انقدام احمق نیست فقط تو فشار مادیه سعی کن بهش محبت کنی ببینی چه مرگشه

الان درست شده اولاخیلی اذیتم میکرد

یه کاردیگه م کردم شایدبراشمانتیجع بده ارتباط باخونواده شوهروفامیلای شوهروبه حداقل ممکن برسون

الان درست شده اولاخیلی اذیتم میکردیه کاردیگه م کردم شایدبراشمانتیجع بده ارتباط باخونواده شوهروفامیلا ...

اها خانواده شوهر اونا شکر خدا هیچ ارتباطی با ما ندارن سرده سردن الحمدلله تو یه شهر هم نیستیم