2777
2789
عنوان

ذکری برای رهایی از شر و آزار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 53 پست
منم میگم خودت بخونی عزیزم طلسم نه من ی سیده خانوم پیدا کردم میخوام بگم‌چله سوره نسا واسه مهرومحبت وا ...

اخه بلد نیستم چی بخونم دقیقا چله خیلی سخته می بینی یه روز نمیتونی نگه داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آشغالم همینا رو میگه حتی میگه تو پولا و خوراکیهای خونه منو میدی خانوادت

ببین بقران من شوهرم اینارومیگفت اینطوری درستش کردم جبهه نگیربروکنارش بزن به شوخی بگواره دادم اخه اوناغدانمیخرن قبل ازتوهم ازگرسنگی مرده بودن ممنونم که اومدی توطایفه مون باخنده ایناروبگو

ببین بقران من شوهرم اینارومیگفت اینطوری درستش کردم جبهه نگیربروکنارش بزن به شوخی بگواره دادم اخه اون ...

خیلی حرصم میگیره بخدا قسم می‌خوام سرمو بکوبونم تو دیوار وقتی اینجوری میگه درصورتی که بابام همیشه کمک خرجمونه خیلی وقتا مرغ و گوشت و این چیزا برای خودشون میگیرن برا منم میگیرن چون میدونن این خسیسه باز بخاطر من و بچم میارن یا لباس برای خودم و دخترم میگیرن یا هرچی بعد این چه فکری میکنه خاک تو سرش ،یا میاد میگه قیافه فلانی تو خانواده تو شبیه دلقکه شبیه خره نمی‌دونم بلد نیس لباس بپوشه نمی‌دونم فلانی چرا تو جمع با من اونجوری حرف زد منظورش چیه و .....هزارتا حرف بیخود فقط بابت اعصاب خرابی من😭😭😭😭😭😭😔😔خسته م دیگه خدا فقط مرگش بده فقط و فقط 

دقیقاالکی فوش میده اکثرمواقعچه تهدیدی میکنه منم اگرجوابشوبدم تهدیدم میکنه

خلاصه پدرم بدهکاره بهش میگه تو فشارم نده میرم آبروریزی میکنم فلان بهمان منم‌خیلی میترسم حرفه یا عملی میکنه

خیلی حرصم میگیره بخدا قسم می‌خوام سرمو بکوبونم تو دیوار وقتی اینجوری میگه درصورتی که بابام همیشه کمک ...

ببین زیادنبرش خونه پدرت وفامیلاتون من اینکاروهم کردم 

غذای مادرمونمیخورددلش نمیکشیدمیگف کثیفه درصورتی که مادرم انقدرتمیزه