2777
2789
درسته خب اولا هرگز نزار پانیک شی خب؟ دوما وقتی این حسو داری در واقع اینجوری اتفاق میوفته که ذهنت از ...

چشم 🥲 تو رو خدا بگو من چیکار کنم ای اظطراب خسته شدم روزا خواب ب چشمم میاد میپرم از خواب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم 🥲 تو رو خدا بگو من چیکار کنم ای اظطراب خسته شدم روزا خواب ب چشمم میاد میپرم از خواب

خیلی خب چشمت بیبلا 

ببین مثلا الان میگی من از درونم دارم دنیا رو میبینم و هیچکس نمیبینه خب درسته نمیبینه ولی میتونی حرف بزنی توضیح بدی چی داری میبینی و اون شخص هم میتونه بگه چی داره میبینه مگه نه؟ میتونی باهاش حرف بزنی و چیزایی که میبینید رو راجبش باهم حرف بزنید تا ببینی که چیزی که تو میبینی دقیقا همونیه که من یا دیگران میبینیم و اون چیزی که تو در درونت میبینی فقط مال خودت تنها نیست هممون در بدنمون داریم همونو‌میبینیم و میتونیم راجبش حرف بزنیم و حلش کنیم اینجوری تو هرگز تنها نیستی قبول داری؟

خیلی خب چشمت بیبلا ببین مثلا الان میگی من از درونم دارم دنیا رو میبینم و هیچکس نمیبینه خب درسته نمیب ...

اره قبول دارم اونم از دید خودش همون چیزی رو میبینن ک‌من میبینم اینو هزار ب ذهنم گفتم ولی بازم میگه ن تو‌ خب ت بدنت تنهایی اون از بدن تو ک‌ نمیتونه ببینه 🥲

خیلی خب چشمت بیبلا ببین مثلا الان میگی من از درونم دارم دنیا رو میبینم و هیچکس نمیبینه خب درسته نمیب ...

اصلا انگار لج کرده باهام اعصابم داغون کرده صد دفعه خواستم قانعش کنم 

ب خدا بعضی وقتا میگم نکنه منو دعایی کردن ک این طوری شدم 

اره قبول دارم اونم از دید خودش همون چیزی رو میبینن ک‌من میبینم اینو هزار ب ذهنم گفتم ولی بازم میگه ن ...

خیلی خب به خودت بگو در عوض چیزی که من دارم متعلق به خودمه و خاصه این دیدن منه که من رو متفاوت میکنه هیچ‌میدونی مثلا تو‌ میتونی دنیا رو چقدر زیبا تر از بقیه ببینی؟ مثلا اینو بزار برات بگم خانوما بیناییشون از اقایون توی دیدن رنگا خیلی بهتره و مردا رنگارو بی روح تر میبینن تو اینو داری ولی مردا ندارن بخودت اینو بگو که اگه من دیدم با بقیه مشترک بود این چیزارو از دست میدادم ولی چون مال خودمه میتونم ازش محافظت کنم مختص به خودمه فقط 

تو هرگز تنها نیستی ما هممون از دید خودمون داریم دنیا رو میبینیم مهم اینه که میدونیم همه‌ یچیو میبینیم همه راجبش حرف میزنیم همه یه حس راجبش داریم پس تنها نیستیم و اینکه دیدم تو بدن خودمه ولی اختیارش دست خودمه شاید من نخوام یسری چیزارو ببینم شاید بخوام چیزای خاصیو ببینم اینجوری اجازش دست خودمه ولی اگه همچیو میدیدم شاید چیزایی بود که نمیخواستم ببینم

یه ماه که خوبه 

من الان چند ماهه درگیرم

البته خودم می‌دونم این فکر چرت و پرت و اون افراد حتی به اندازه سر سوزن مهم نیستن و حرف شون باد هواست ولی نمیدونم چرا ذهنم اینقدر مقاومت می‌کنه 

هم از خودم ناراحتم هم از این دنیا و آدم هاش

یه مشت آشغال کثیف لجن باعث میشن آدم درگیر تروما و نشخوارفکری بشه بعد خودشون به زندگی نکبت شون ادامه میدن

امیدوارم هر کسی بی دلیل کسی رو اذیت می‌کنه به بدترین دردها دچار بشه 

ب خدا بعضی وقتا میگم نکنه منو دعایی کردن ک این طوری شدم

نه نگران نباش اینطور نیست 

ببین ذهن ما ادما خیلی پیچیدست و هرکاری ممکنه بکنه مهم اینه که تو میدونی این ذهن پیچیدست و میتونه افکار اشتباه بهمون برسونه اما خبر خوبش اینه که ما یه چیزی داریم به اسم خود اگاه تو میدونی این افکار واقعی نیست درست نیست و یه مشکل وجود داره خب پس میتونی با ذهنت حرف بزنی و بگی من میدونم چیزی که داری میگی غلطه و بهش باور دارم و حسی که داری بهم میدی برام اهمیت نداره چون واقعی نیست 

اینجور کاری خیلی موثره

نه نگران نباش اینطور نیست ببین ذهن ما ادما خیلی پیچیدست و هرکاری ممکنه بکنه مهم اینه که تو میدونی ای ...

میگم برام مهم نیس ب جهنم ک این حرفا رو میزنی ولی نمیدونم چرا پانیک میشم ی حس غریبی میشم ب خدا دلم برا روزایی ک همچین افکاری نداشتم خیلی تنگ شده الان من باید ب فکر بچم باشم ن افکار مسخره 😭