2777
2789

دیروزم تاپیک زدم ولی متاسفانه بحثو ب جاهای باریک کشوندن و تاپیک ترکید.من بخاطر شرایط روحیم میرم باشگاه و تو شهرمون تنها جایی ک ب خونه مون نزدیکه و تایمش هم مناسبه همینجاس ک میرم و ن تایمومیتونم عوض کنم ن مکان باشگاهو‌.حالا دوروزه ینفر میاد ک بنده خدا تر نس مرده. یعتی بیشتر شبیه مرداس تا دختر.بعد تیپ پسرونه هم میزنه .حالا شوهرم بشدت متعصبه اگه ببینش نمیگه این پسر تو باشگاه شما چکارداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم دم و دستگاهه که نداره اگرم دید بگو تنرس همین 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

مطمئنی ترنسه؟

خودش گفت؟

خب اینا خیلی آدمای باشعوری هستن و اینجور جاها چیزی که تایپ ذهنشون هست میرن مثلا باشگاه زنونه یا مردونه 

قطعا خانمه که باشگاه زنونه هست فقط تیپش پسرونس لابد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷