2777
2789
ن تاپیک قبلمو ببین

اینی که تو میگی یچیز کاملا متفاوته راستش اما فکر میکنم ریششون یکی باشه ولی از من دلایل منطقی داشت تو دلایلش منطقی نیست 

بنظرم باید اینجور مواقع ادم با ذهنش صحبت‌ کنه میشه بگی دقیقا چه حرفی میاد تو ذهنت تو تاپیک قبلی خوب متوجه نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که تو میگی یچیز کاملا متفاوته راستش اما فکر میکنم ریششون یکی باشه ولی از من دلایل منطقی داشت تو ...

میگه تو تنهایی. هیشکی از چشمای تو نمیتونه ببینه واین فکر مسخره باعث ترس من میشه روز منو ذهر می‌کنه 

اینی که تو میگی یچیز کاملا متفاوته راستش اما فکر میکنم ریششون یکی باشه ولی از من دلایل منطقی داشت تو ...

از اینکه از بدن خودم تنها دنیا رو میبینم وحشت میکنم نمیدونم چرا ولی خسته شدم از این حس فکر 

میگه تو تنهایی. هیشکی از چشمای تو نمیتونه ببینه واین فکر مسخره باعث ترس من میشه روز منو ذهر می‌کنه

اهااااا اتفاقا خیلیم منطقیه 

تالا شده حس کنی درکت نمیکنن؟ اگه اره چقدر توی زنگدیت این حسو داشتی

اهااااا اتفاقا خیلیم منطقیه تالا شده حس کنی درکت نمیکنن؟ اگه اره چقدر توی زنگدیت این حسو داشتی

نمیدونم اره خیلی داشتم ت بچگیم ولی آخه ت بارداری من این طوری شدم سه چهار. ماهه درگیرم اول ک گیر داده بودم ب نقاط ریزی ک هرچشمی میبینه هی ذهنم می‌گفت چشمات مشکل داره کسی. این جوری نمی‌بینه اظطراب میگرفتم باز الان این طوری 😭

از اینکه از بدن خودم تنها دنیا رو میبینم وحشت میکنم نمیدونم چرا ولی خسته شدم از این حس فکر

اینا بخاطر زایمانه

نگران نباش ببین متوجه شدم چی میگی تو یجورایی بین اون چیزی که حس میکنی و خودت فاصله انداختی 

دوست داری توی حالت ایده‌آل چجوری دنیارو ببینی؟

خطرناکه؟ من باید چیکار کنم

نه خطرناک که نیست اصلا اما نباید طولانی بشه 

دوتا راه رو بطور موازی میتونی پیش ببری یکی از لحاظ روانپزشکی یکی هم روانشناسی اگه ذهنت قوی باشه با همون روانشناسی هم میشه

نه خطرناک که نیست اصلا اما نباید طولانی بشه دوتا راه رو بطور موازی میتونی پیش ببری یکی از لحاظ روانپ ...

روانپزشک نمی‌خوام برم روانشناس چیکار می‌کنه من چجوری این فکر از سرم بندازم

نمیدونم ی دفعه پانیک میشدم ت بارداری ک چشمای من فقط این طوری میبینع

درسته 

خب اولا هرگز نزار پانیک شی خب؟ 

دوما وقتی این حسو داری در واقع اینجوری اتفاق میوفته که ذهنت از شدت اظطراب میره یه سطح درونی تر رو نگاه میکنه یعنی به خودش و فاصله میندازه بین مثلا چشم و دیدن دنیا و میگه این چشم داره دنیارو یجور دیگه میبینه در حالی که اینطور نیست این یه روش هست که ذهنت برای تخلیه اون‌اظطراب داره بهت تحمیل میکنه و راه حل داره نگران نباش اصلا تو باید یکار کنی اولیش اینه که من بهت میگم 

اینو بدون که تو هیچ مشکلی نداری و باورش داشته باش حرف منو باور داشته باش