2777
2789
بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم بشه .کاش اجا ...

اسی جان الان دیگه سزارین کردی به امید خدا انشالله حال خودت و نی نیت خوب باشه تو فکرتم امیدوارم از افکار شیطانی دور شده باشی میشه اگه امدی تو سایت بیای از حالت بگی برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399598093]چیشد گلم زایمان کردی  حال خودت ونی نی ناز چطوره 😍 انشاالله که مادر خوب وبا حوصله ای باشی برای ...[/QU

ممنونم .بله زایمان گردم .سعی می کنم افکار دور شه .وقتی پرستار های ۴۰ ساله بیماریتان می دیدم دلم می ریخت می گفتم به این سن برسه دخترم دیگه مامان به درد نخور داره 

[QUOTE=399598093]چیشد گلم زایمان کردی حال خودت ونی نی ناز چطوره 😍 انشاالله که مادر خوب وبا حوصله ا ...

بسلامتی دل خوش

کاش برای من دعا میکردی ازت خواسته بودم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

می شه بگید چه خیالی

همین مثل شما 

هر جام درد می کرد فکر می کردم مریضی سخت گرفتم و بچم بی مادر میشه 

به هیچی علاقه نداشتم 

احساس عذاب وجدان داشتم 

البته به کسی نگفتم 

کم کم خوب شدم 

حدود یکسال طول کشید 

دعای من که نمی گیره ولی دعا کردم برای هر کی التماس دعا گفته بود

ممنونمعزیز افسردگی داری درمان کن 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همین مثل شما هر جام درد می کرد فکر می کردم مریضی سخت گرفتم و بچم بی مادر میشه به هیچی علاقه نداشتم ا ...

اخه شما جوون نی نی آوردید من دختر ۴۰ ساله می بینم همشبه ذهنم می یاد چند صباح دیگه دختر منه و بی مادر شده

بدبختی اینه که می گم حرف هام درسته

حرفات ک درست نیست

احتمالا وسواس دارییا انسان سخت گیری هستی

یا انسان پیچیده

اسی جان الان دیگه سزارین کردی به امید خدا انشالله حال خودت و نی نیت خوب باشه تو فکرتم امیدوارم از اف ...

ممنون ازت یه مقدار بهترم .طرز فکر من برای خیلی ها عجیبه ولی نمی دونم چرا واسه خودم اصلن عجیب نیست .می گم کاش خدا نعمتو به قدر دان نعمت می دهد نه به من