2777
2789

تا بتونی ماشین بخری.. من ۷ ساله عروسی کردم و هر سری پول دستمون می اومد طلا میخریدم خودمونو صفر میکردم که شوهرم همیشه ازم شاکی بود. این سری ۱۰۰ میلیون طلا فروختم ریختم کارت که هم امتیاز وام جمع بشه هم شوهرم هی نگه تو منو ۷ ساله بدبخت کردی و همیشه صفرم باید قرض کنم.. شاید باورتون نشه تو این ۲ ماه اندازه ۱۰۰ میلیون دیگه اومد کارت و همش خرج الکی شد.. وگرنه تا الان ماشین جور شده بود اگر طلا میدادم عین سابق...‌ نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر خودم خیلی پولداره و میگه من سر برج خودمو صفر میکنم و میدم طلا..‌ همیشه هم به من که هیچی ندارم حسادت میکنه بخاطر ۱۰۰ میلیون موجودی. یعنی کل فامیل حسادت میکنن و میگن شما پولدارید و لاکچری موجودی دارید خرج میکنید... نمیدونن حتی ماشین نداریم

حالاصفر موندنم خوب نیست یهو کاره ادم پول لازم میشه ادم مریض میشه.ولی در کل کارت خوبه اما صفر هم نکن خودتونو .زندگی کن بعدا حسرت نشه برات

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

طلا بهترین گزینه اس ۱۰۰ میلیون الان هیچی نمیشه بخری چه فایده تو حساب باشه از ارزش پول هم کمتر میشه طوری که تا دوسال دیگه ۱۰۰ میلیون میشه ۱۰ میلیون پس پول نقد هیچ ارزشی نداره

مادر خودم خیلی پولداره و میگه من سر برج خودمو صفر میکنم و میدم طلا..‌ همیشه هم به من که هیچی ندارم ح ...

از کجا میدونن صد میلیون پول دارید؟چه جور فامیلی هستند که نمیدونن شما حتی ماشین هم ندارید ؟رازو رمز زندگیتو به کسی نگو

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
پس چرا همسرم میگه نباید صفر کنیم؟؟ میگه تو عقل نداری همشو میدی طلا

خب عزیزم شوهرت راست میگه.

اینکه میگن پول نقد نگه ندارین منظور پولی هست که میزاری کنار و بهش احتیاج نداری اونو طلا کن نه اینکه پول تو جیبی هم نگه ندار و طلا بخر.این اشتباهه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖