تا بتونی ماشین بخری.. من ۷ ساله عروسی کردم و هر سری پول دستمون می اومد طلا میخریدم خودمونو صفر میکردم که شوهرم همیشه ازم شاکی بود. این سری ۱۰۰ میلیون طلا فروختم ریختم کارت که هم امتیاز وام جمع بشه هم شوهرم هی نگه تو منو ۷ ساله بدبخت کردی و همیشه صفرم باید قرض کنم.. شاید باورتون نشه تو این ۲ ماه اندازه ۱۰۰ میلیون دیگه اومد کارت و همش خرج الکی شد.. وگرنه تا الان ماشین جور شده بود اگر طلا میدادم عین سابق... نظر شما چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر خودم خیلی پولداره و میگه من سر برج خودمو صفر میکنم و میدم طلا.. همیشه هم به من که هیچی ندارم حسادت میکنه بخاطر ۱۰۰ میلیون موجودی. یعنی کل فامیل حسادت میکنن و میگن شما پولدارید و لاکچری موجودی دارید خرج میکنید... نمیدونن حتی ماشین نداریم
طلا بهترین گزینه اس ۱۰۰ میلیون الان هیچی نمیشه بخری چه فایده تو حساب باشه از ارزش پول هم کمتر میشه طوری که تا دوسال دیگه ۱۰۰ میلیون میشه ۱۰ میلیون پس پول نقد هیچ ارزشی نداره