2777
2789

تنها کاری که باید بکنی اینه که همیشه آیت الکرسی بخون برای بچه هات و بسپارشون به خدا،خدا از مادر برای بچه ها مهربانتره،چه ما باشیم چه نباشیم،قران بخونو زیاد یاد خدا کن دلت آروم میشه ،الان فقط خسته ای و استرس داری.

این نیز بگذرد...

شما چند تا بچه دارید تو چه سنی .اگه جایمن بودید خوشحال بودید

من بچه اولم سی سالگیم به دنیااومد دومیم سی وشش سالگیم سومیم سی ونه سالگیم به فکرچهارمی هم هستم انشالله ۴۱سالگیم .ازافکارت تعجب میکنم واقعا.چقدر امیدبه زندگی پایینی داری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار کنیم یا سنمون .کاش امام زمان بیاد سیک زندگی مون درست بشه

چقد خوب که امید به اومدن امام زمان داری عزیزم شک نکن ما نزدیک ظهوریم اینکه دوباره مادر شدید اونم فرزند دختر یعنی هدیه خدا توجه خدا فرزند پسر نعمته و دختر رحمت دختر نگاه محبت خداست به بنده ای که دوسش داره ناشکری نکن عزیزدلم همه اینارو بزار پای تغییر هرمونات و خودتو به خدا نزدیک تر کن میدونی همین امام زمانی که ازش یاد کردی و دلت خواست ظهور کنه الان تو جامعه الان ما نیاز به سرباز داره برای ظهورش چرا فرزندتو به این نیت به دنیا نمیاری و نمیسپری دست حضرت شما نگران اینده فرزندانتی خب درست اما فراموش نکن همه ما پدر و مادر اسمونی داریم خودتو خانوادتو فرزندانتو بسپر به خود اقا و بگو من که نمدونم چطور تو این جامعه شیعه حضرت علی و بزرگ کنم اقا جون خودت میدونی من براتو اوردم بقیش با خودت مطمئن باش بیمه حضرت میشن از همه لحاظ منم فرزند دومم باردارم دوتا بچه هام نذر امام زمان کردم و گفتم من بلد نیستم ادم خوب تربیت کنم خودت اقاجون میدونی تربیت و بزرگ کردنشون پای خودت و هرچی فرزند از من به دنیا اومد برای شماست و ظهورتون اینجوری دیگ خیالم راحته از اینده هم هیچ ترس ندارم چون اولا میدونم ظهور نزدیکه دوما هم میدونم بیمه امام زمان شدن یعنی صد در صد خوشبختی 

من تا سالی که داخل ۳۰سال بودم سومی رو اوردم

الان ی مادر بی اعصابم

اگه با فاصله تر و تو سن بالتتر می آوردم مطمئنا اعصاب راحت تری داشتم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اطراف ما ۴۰ سال هنوز مجرد ...۳۱ هنوز بچه ندارن میگن ما هنوز خودمون بچه هستیم...۳۴ هم داریم که اقدام کرده ولی موفق نشده....دست از افکار منفی بردار...

خدا خودش صلاح و مصلحت  هر کسی رو بهتر میدونه....

من سن بیشتر هم دیدم که حتی بچه سومشون رو دارن میارن .. حتی چهارمی .. اصلا غصه نداره عزیزم شما هنوز جوونی

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

من ۳۴ سالمه باردارم برای فرزند اول 

خب چاره چیه قسمت ام این بود که ۳۰ ازدواج کنم نزدیک سه سال بچه دار نشیم و الان خدا لطف اش رو شامل حالم کنه خداروشکر 

ان شاالله خدا سلامتی و طول عمر میده بیشتر در کنارش میشم 

مادر من تو ۲۹ سالگی منو به دنیا آورد ولی من ۸ ساله که ندارند و فوت شده منظورم اینکه به سن نیست خدا باید نظر داشته باشه و طول عمر بده

چشم اصلن بی این فکره کنار نمی ایم .اعتماد به نفسم اومده پایین دوست داشتم مامان جوان بودم یه دهه که ب ...

مگه رباتید که هر چیزی زمان داشته باشه‌. من بچه سومم ۳۵ ب دنیا اوردم ، خداروشکر. این فکرا چیه. 

دور از جون همه یکی هست ۱۲۰ سال عمر میکنه یکی ۱۰۰ سال .

یکی تو ۴۰ سالگی شکسته شده یکی تو ۵۰ سالگی انگار ۳۰ سالشع.

بعدم حتی اصلا به ظاهر نیست. مهربونی مهمه. مهربان باش مگه بچه به چهره پدر مادر کار داره. با ورزش هم سرحال بودن رو میتونی ب دست بیاری. 

الان سن ازدواج بالا رفته و ۳۵ سنی نیست. 

این قانونارو از کجاتون در میارین تو هشتاد سالت میشه اون چهل سالش میشه، 

نکنه قضا و قدر رو تو می نویسی 

تو همین الانشم نمیدونی یکساعت بعد هستی یا نه

یا بچه ات چند سال عمر می کنه می دونی؟ 

این حرفام شاید زننده باشه ولی واقعیت اینه، که بگم به خودت بیای، عوض حساب کتاب کردن ، از بارداری از بچه داری لذت ببر زندگی کن

چون تو نمی دونی فردا چه اتفاقی می افته

دختره.۳۲ خیلی خوبه واسه من رفت روی ۳۶ دیگه به نظرم خیلی دیره شما بشی ۸۰ اون ۴۸ داره کافیه دیگه

عزیزم من تو 39 سالگی اولین بچمو آوردم 

گلم کی می‌دونه چقدر زنده ای

بسپار به خداوند