2777
2789
چشم اصلن بی این فکره کنار نمی ایم .اعتماد به نفسم اومده پایین دوست داشتم مامان جوان بودم یه دهه که ب ...

خانم خیلی ها ۴۵ الی ۵۰ سالگی تازه بچه اولشون به دنیا میاد

زیر ۴۰ که کاملا نرمال و عادیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان به این فکر کن که چندین میلیون بچه تو دنیا بوده و هست که مامانشونو وقتی مامانشون زیر ۳۰ سال بوده فوت کردن و همش ۵ ۶ سال طعم مادر داشتنو چشیدن

حساب کتاب دنیا دقیق و مو به مو و مشابه هم نیست

زدو شما ۱۰۰ سال عمر کردین انشالله

زیاد به عمق موضوعات نرو

یکی ۵ سال مادر داره، یکی ده سال، یکی سی سال، یکیم ۷۰ سال

زندگی هیچ دونفری مثل هم نیست

دخترمو دو سال پیش تو ۳۷ سالگی دنیاش اوردم

فقط تو نی نی سایته که این سن و سال خیلی بالا بنظر میرسه چون از ۱۴ ۱۵ سالگی متاهل میشن

نه ددسی نه هنری نه مهارتی

فقط زاییدن و تو ۳۵ سالگی نوه و عروس و داماد دارن به کسی هم که تو این سن باردار بشه چپ چپ نگاه میکنن 

بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم بشه .کاش اجا ...

واااا 

یه جوری گفتی فکر کردم خدایی نکرده دکترا چی گفتن بهت 

آدم باردار غلبه  سودا پیدا میکنه 

به خاطر همین افسردگی میگیره 

این حرفا بخاطر غلبه سودا توی بدنته منم دیدم خیلی وحشتناکه این افکار

به فکر درمانت باش 

ما فامیلمون متولد ۶۵ هنوز نامزده

اینا چیه میگی من ۳۷ بچه دوم اوردم الان ۲۲ ماهشه مامانم منو ۱۷ سالگی دنیا اورده یکبارم درکم نکرده

میشه بگین مادرتون  از چه نظر درکت نکرده منم تو همین سن بچم دنیا اومد الان 12 سالشه احساس میکنم خیلی بهش سخت میگیرم  ودرکش نمیکنم

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

انتظار ندارم ولی لذت با هم بودن تو اون سنه آدم مثل دو تا رفیق می شه تا می یای کیف کنی خدا خافظ دنیا ...

ادم ميشناسم دير قسمتش ميشه دير ازدواج مبكنه تو سن شما يا حتي بالاتر تازه بجه اول رو مياره پس اون بره بميره؟؟