2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بخدا تو فکرت بودم الان امروز سزارین میشی؟

بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم  بشه .کاش اجاقم کور بود .کاش اصلن بچه دوم نمی آوردم .خودخواهی من منو به کجا کشوند 

بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم بشه .کاش اجا ...

عزیزم تو رو خدا اینجور نگو  الان باید خواب بودی یه صدقه صبح بده خودتو بسپار به خدا برو  اتاق عمل حتما منو دعا کن که حال روحیم خوب بشه خوشحال باش امروز نی نی کچلوت میاد بغلت 

دختره.۳۲ خیلی خوبه واسه من رفت روی ۳۶ دیگه به نظرم خیلی دیره شما بشی ۸۰ اون ۴۸ داره کافیه دیگه

برای من دوتاشون پسرن خیلی هم فرقی با هم نداریم ۳۲ و ۳۶ چهار سال تفاوتشه چیزی نمیشه من که می گم اگه زیر سی بودم بهتر بود وگرنه تفاوت چندانی بین ۳۲ و ۳۶ نیست

چرا می گم مثلا هفتاد سال اون ۳۴ سال یا هشتاد اون ۴۴ سال .

34بزرگه دیگه بچه نیست که یه آدم بالغ که می‌تونه واس زندگیش تصمیم بگیره انتظار داری تو سن 34سالگی ام تو ازش نگهداری کنی؟

عزیزم تو رو خدا اینجور نگو الان باید خواب بودی یه صدقه صبح بده خودتو بسپار به خدا برو اتاق عمل حتم ...

چشم اصلن بی این فکره کنار نمی ایم .اعتماد به نفسم اومده پایین دوست داشتم مامان جوان بودم یه دهه که بزرگ می شه یه دهه مدرسه یه دهه دانشگاه و ازدواج یه دهه بچه بعدم مرگ من می رسه تازه نیمه پر لیوان بود 

دختره.۳۲ خیلی خوبه واسه من رفت روی ۳۶ دیگه به نظرم خیلی دیره شما بشی ۸۰ اون ۴۸ داره کافیه دیگه

اینا چیه میگی من ۳۷ بچه دوم اوردم الان ۲۲ ماهشه مامانم منو ۱۷ سالگی دنیا اورده یکبارم درکم نکرده 

34بزرگه دیگه بچه نیست که یه آدم بالغ که می‌تونه واس زندگیش تصمیم بگیره انتظار داری تو سن 34سالگی ام ...

انتظار ندارم ولی لذت با هم بودن تو اون سنه آدم مثل دو تا رفیق می شه تا می یای کیف کنی خدا خافظ دنیا ..هم غصه تو دل اون می مونه هم من 

اینا چیه میگی من ۳۷ بچه دوم اوردم الان ۲۲ ماهشه مامانم منو ۱۷ سالگی دنیا اورده یکبارم درکم نکرده

یه چیزایی میگن آدم شاخ در میاره

مامان منم سن کم همه مونو به دنیا آورده اصلا دختراشو درک نمیکرد

چشم اصلن بی این فکره کنار نمی ایم .اعتماد به نفسم اومده پایین دوست داشتم مامان جوان بودم یه دهه که ب ...

عزیزم مرگ دست خداست این حرفا رو ول کن چقد بچه بودند تو نوزادیشون یتیم شدن الان هم پیشرفت کردن به جاهایی بالا رسبدن