2777
2789

قضیه مال گذشتس و من باز قراره با این ادم روب روبشم.. تقریبا 1 سال پیش شوهرم گفت یکی از اقوام دور (فامیل های پدری ) فوت شده و باید بره روستا منم موافقت کردم با رفتنش حتی گفتم منم بیام گفت ن اولین باری ک تورو میبینن دلم نمیخواد تو مجلس ختم باشه دفعه دیگه تو. مراسم ها و موقعیت های بهتری باهم میریم و اینکه شوهرم بعدد 10 سال داشت با اون آدما رو در رو میشد چون بعد طلاق پدر مادرش میونش با عموهاش شکرآب شده بود.. یه روز قبل اینکه. بره بهم پیشنهاد داد ک توام بیا با من بریم روستا پدریت مادرم چند ماهی بود ک رفته بود اونجا و منم اتفاقا دلتنگش بودم ولی قرار براین شدد ک من برم روستای پدریم و شوهرم بره روستای پدری خدش برای مجلس ختم .و بعد 2 روز برگردیم و اصلا قرار نبود منو با خودش اون سمت ببره اگه میخونین لایک کنین تا ادامشوبزارم الکی تایپ نکنم

2 روز شد 4 روز و دیدم شوهرم قصد اومدن نداره زنگ زد چهارمین روز بهم ک اماده شو بیام دنبال بیارمت اینجا منم شوکه شدم اصلا قرار نبوود من با زنعمو هاش برخورد داشته باشم و بدتر اینکه من چند دست لباس بیشتر نبرده بودم و تازه کفشمم تو جوی آب پاره شده بودد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه هرچی بهونه اوردم گفت اینجا عمو و زن عموهام خیلی دلشون میخواد تورو ببینن میام دنبالت من پاشدم اماده شدموو اومد با پسرعموش دنبالم منم خیلی خیلی حس بدی داشتم کلا 

حالا بماند ک شوهرم فک و فامیلشو دیده بود انقد ذوق داشت حتی یکی از  پسرعموهاشو برای اولین بار دیده بود .. واردخونه ک شدم با همه آشنا شدم دیدم یکی از دخترا یه طوری شده انگار ناراحت بود از حضور من خیلی خیلی هم پرو بود

بگو اسی

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲