2777
2789
عنوان

خیلی دردو دل لازمم یه ادم متاهل پخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 103 پست

منم پشتش تو خیابون میرفتم تا رسیدیم خونه یکم بحثمون شد برگشته میگه سرتر از تو خیلی هست فکر میکنی چی ای ؟!

اولا میگفتم بهتر از منم هست میگفت نه تو برام بهترینی !الان ببین چی میگه...!

میگه دختر باید قد و قواره دار باشه منم ناراحت شدم اعصابم بهم ریخت گفتم همینم که میبینی نمیتونم خودمو بخاطرت عوض کنم نمیخوای هری برو با هرکی که دیدی

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرصم در اومد گفتم مرد اونیه که نزاره تو دل زنش حسرت تلنبار بشه وقتی باهاش میری جایی همش احساس ناامنی نکنی بین یه عالمه زن حواسش به تو باشه ...

تویی که به چشمت اونا خوش میان فهم داشته باشی میگی منم به زنم ازادی بدم پول بدم خرج خودش کنه به چشم میاد قشنگ میشه 

مثلا خیر سرم میخوام ببرمش بیرون یکم بیینه فکرش باز بشه منو ازادتر بزاره کم گیر بده بدتر منو پس میزنه بااونا مقایسه میکنه من از چشمش میوفتم ...حالم خیلی بده نمیدونم راه درست چیه یسری چند وقت پیش میخواستم خودمو بکشم از دستش راحت بشم به خاطر خانوادمم دلم نیومد اونا واسم کم نزاشتن چرا داغ منو بکشن این که به یه ورشم نمیشه نهایت ۴۰ روزه

مثلا خیر سرم میخوام ببرمش بیرون یکم بیینه فکرش باز بشه منو ازادتر بزاره کم گیر بده بدتر منو پس میزنه ...

محلش نده بهش نچسب الان فک کرده چخبره بگو برو با همون ج ن ده هایی ک با هزار نفرن لیاقتت اوناس

نه عاشق بچه ام اما بااین رفتارش میترسم دختر بشه اونم مثل من حسرت خیلی چیزا به دلش بمونه نتونه پدر خوبی بشه ...خودشم فکر میکنه من مادر خوبی نمیشم یا بمون نیستم بچه نمیخواد

نه عاشق بچه ام اما بااین رفتارش میترسم دختر بشه اونم مثل من حسرت خیلی چیزا به دلش بمونه نتونه پدر خو ...

ببین خداااااا برات خوااااااسته که بچه نمیخواد.

فکر اینی که دختر نشه؟؟؟

دختر پاشو خودتو جمع و جور کن برگرد خونه بابات