2777
2789
عنوان

خیلی دردو دل لازمم یه ادم متاهل پخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 103 پست
میدونی چیه دوست بودیم بهم دست زد از ترسم نتونستم پسش بزنم چون اولین پسری بود که بهم نزدیک شده بود نم ...

امان از این عدم آگاهی

میبینی چقدر ترسات مسخره بوده؟

الانم فکرات  همونقدر بی اهمیته نسبت به اصل موضوع

نذار چند سال دیگه بگی عه عه توی تاپیکم بهم میگفتنا بعد من فکر جهیزیه و بچه ی دختر و فلان بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از اینکه شنیدید حرفامو خوندید و راهنماییم میکنید هیچ کسی رو نداشتم بگم و حداقل یکم سبک بشم 

نمیدونم چرا با همه بلاهایی که سرم اورده نمیتونم ازش بکنم و برم میترسم برم خونه بابام نتونم دوام بیارم بعد طلاق بیاد سراغم 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
تا میتونی گریه هاتو بکنغرهاتو بزنولی بعدش به خدا توکل کندستتو بذار رو زانوهات بلند شوتمام حرفای دلتو ...

شما چقدر کامل توضیح میدید 

دستت درد نکنه عزیزم 

والا من سردرد گرفتم و نمیتونم چیزی بگم 

فقط میتونم بگم جدااااا بشههه زودتر 

به نظرتون زندگی دوم میتونه موفق باشه؟؟چون دور برم ناموفق شدن پدرو مادرمم همین نظرو دارن

معلومه که میتونه مخصوصا که بچه نداری

قشنگ سرکار برو چهارتا دوست خوب پیدا کن اینور اونور برو سر راهت قرار میگیره

دوستم با پسر ازدواج کرد

معلومه که میتونه مخصوصا که بچه نداریقشنگ سرکار برو چهارتا دوست خوب پیدا کن اینور اونور برو سر راهت ق ...

دقیقا یکی از اقوام ما هم پسر بود و با یه خانم که یه بار جدا شده بود ازدواج کرد 

الان چندین سال میگذره ولی مثل پرنسس باهاش رفتار میکنه

پدر و مادری گه بخاطر حرف مردم میزارن بچشون زجر بکشه بدترین پدرو مادرن الان تو فامیل ما ۵تا دختر جدا شدن و ۴تاشون زندگی خیلی خوبی دارن و یکیشون فعلا مجرد ۱۹سالشه و تو روستا هستن و یه پسر ۳ساله داره و پدرومادرش تا الان پشتشو خالی نکردن