2777
2789
عنوان

خیلی دردو دل لازمم یه ادم متاهل پخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 103 پست

بعد که یه مدت گذشت باهمه گیراش خانواده هامون در جریان قرار گرفتن انقدر که این قضیه رو لوسش کرد انگاری بهونه اشه من ادمیم که موافق ازادی سالمم دوست ندارم کسی بهم امر و نهی کنه ...پدرم ادم خیلی منطقی و داناییه جوری تربیتمون کرده که در عین ازادی جنبه اشم داریم مراقب خودمونیم پامونم کج نمیزاریم تا وقتی خونه پدرم بودم حسرتی تو‌دلم نداشتم چون محبتش فراوون بود بهم و همه دوستام حسرت داشتن پدری مثل پدر منو میکشیدن از لحاظ تفریح و پوشش و...از همه بالاتر بودم و اعتماد به نفسمم بالا بود

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همه ناراحتی و دردایی که شوهرم بهم میداد چیزای مختلف رو بهونه میکرد یه مدت گفت لاغری معدمو میترکوندم از حرصم که وزنم بره بالا بعد عروسی چاق شدم با قد ۱۶۷ وزنم ۷۰ شد بهونه اش شروع شد و هی به مسخره گرفت گفت دختر باید ظریف باشه نه مثل تو چاق و هی اذیت کرد 

تو همه ناراحتی و دردایی که شوهرم بهم میداد چیزای مختلف رو بهونه میکرد یه مدت گفت لاغری معدمو میترکون ...

اوه اوه اوه

عین شوهر سابق دوستم

اونم همینطور گیر میداد و تحقیر میکرد

آخرم جدا شد ازش خداروشکر

توی دادگاه مشخص شد پسره سادیسم داره

دوباره رفتم باشگاه و وزنمو ۶۲ کردم و اندامم باربی شد حالا دوباره میگه زن توپر قشنگه و سینه زن باید پر باشه و...

من کلا سایز سینه ام میتونم بگم صفره نیم تنه رو پر نمیکنه چاقم شدم تغییر زیادی نکرد 

خلاصه همه جوره اعتماد به نفسمو لگد مال میکنه 

میریم بیرون مدام بهم گیر میده اما میبینم گاهی زنارو یهو نگاه میکنه میگم چرا پس خودت دید میزنی گردن نمیگیره بعدا تو بحثا یه چیزی از همون زنا میگه و منو مقایسه میکنه میفهمم درست فهمیدم نگاه کرده

دوباره رفتم باشگاه و وزنمو ۶۲ کردم و اندامم باربی شد حالا دوباره میگه زن توپر قشنگه و سینه زن باید پ ...

حالا مگه خودش همه چی تمامه که از تو ایراد میگیره و تو هم اینقدر برات مهمه ؟؟؟

من بودم طرفو با خاک یکسان میکردم از بس ازش ایراد می‌گرفتم 

حالم از خودم بهم میخوره وقتی تو جمعی میخوام برم که توش زن یا دختر هست چون شوهرم به من توجهی نداره کلا هواسش میره به اونجور زن چشمش اگه به منم بیوفته با اخم و تشر که موهاتو بزار تو و فلان ...

امروز بعد یه سال و نیم با کلی خواهش گفتم منو ببر خرید میگه بخوای اعصابمو خورد کنی برت میگردونم یعنی( زنارو نگاهم کردم هیچی نگو) گفتم باشه

بعد رفتیم میبینم همه دخترا ۹۰ درصد کراپ شلوار موهاشونو درست کردن بغض کردم حالم بد لباسامم نسبتا کهنه شدن اعتماد به نفسم نابوده پیشش پشیمون شدم گفتم برگردیم دیگه طاقت نیاوردم روسریمو دراوردم تو خیابون برگشته میگه برو اونور پیش من راه نیا من با تو نیستم