2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136112 بازدید | 1747 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من هشت نه سال تموم اینکارو کرد و اصرار ب زندگی زوری داشت اخرم هم عمر خودشو هدر داد هم مرده رفت ...

کلام شما درسته. منظور من این نیست که این خانم با اون اقا ادامه بده این اقا با همین رفتارش نشون داده که هیچ قابل اعتماد نیست منظورم   اینه این  خانم بشینه خونش اقا بره دنبال طلاق حق و حقوق این خانم رو هم بده زندگیه شوخی که نیست چند روز یکی رو عقد کنی رابطه برقرار کنی بعد بگی نمی خوامت مرده تاوانش رو  هزینه این ضربه روحی که خانم خورده رو پس بده بعد مگه شوخیه اخه واینکه من می گم اگه این اقا پا پیش نمی گذاشت اجتمالا موقعیت های بهتری برای ازدواج این خانم  پیش میومد که بعد طلاق دیگه اون موقعیت ها رو نخوهد داشت مگر حالت استثنا باشه ایا شما متوجه ضربه روحی که همین خانم خورده هستید حتی بر فرض این اقا همین الان برگرده بگه نه دیگه الان دوستت دارم  ضربه ایی که خانم توی اون چند روز خورده هم قابل جبران نیست . 

این خانم از حرفاش معلومه چقدر صادقانه دل بسته.

مگه چیکار کردی که میگی اذیتش نمیکنم؟

خیییییییلی بهش گیر میدادم خیلییی حتی تو خیابون نگاهش میرفت ی سمت میگفتم چرا نگاه کردی سر هرررر چیز کوچیکی قهر میکردم همشم میگفتم چرا توجه نمیکنی بهم چرا دوسم نداری چرا باهام حرف نمیرنی 

اینا رو من میکفتم ک بیاد نازمو بکشه توجه زیاد میخواستم میخواستم مثل فیلما بشه همش تو حلق هم باشیم الان میگه تو خودتم فهمیدی میگفتی چرا دوسم نداری درصورتی ک من المی میگفتم من مطمئن بودم دوسم داره فقط توجه بیشتر میخپاستم ولی اون باور نمیکنه  

خیییییییلی بهش گیر میدادم خیلییی حتی تو خیابون نگاهش میرفت ی سمت میگفتم چرا نگاه کردی سر هرررر چیز ک ...

از بس بهش تلقین کردی طبق تاپیک قبلت ایقد گیر دادی و تلقین کردی ک اونم‌باورش شد تو دوس داشتنی نیستی و باید توجهش به بقیه باشه یعنی خودت باعث شدی اینجوری باورش شه

خدا نگذره از مرد زن آزار ..آبجی باهاش صحبت کن ببین دردش چیه ببین کسی زیر سر نداره..افسوس که همیشه خانم های خوب گیر افرادی میفتن که لیاقت ندارن . زن امانته تحت هیچ شرایطی نباید دلش بشکنی .. در ضمن بهش بگو مگه بچه بودی به اصرار خانواده اومدی خواستگاری من که الان گرفتار رفتار مسخره ات بشم .

خیییییییلی بهش گیر میدادم خیلییی حتی تو خیابون نگاهش میرفت ی سمت میگفتم چرا نگاه کردی سر هرررر چیز ک ...

اینکارا چیه خواهر من که انجام دادی 

یکی خودتو این جوری بزار زیره ذره بین خسته نمیشی؟ 

سعی کن اخلاقای بعدتو بزاری کنار اگه قصدت زندگیه البته 

مرد غرور داره البته زن و مرد فرقی نداره هاا یکی گیر بده ازش فراری میشه 

سکوت کن چن روز ببین چی میشه نچسب بهش مثل مادر نباش مثل رفیق باش

نه میگفت بخاطر این بود داشتم این کارها رو میکردم عاشقت بشم ولی نشدم

کسی که کسی رو دوست ندارم فوقش یک ماه بتونه تحمل کنه.ایشون مشکل روانی داره.ثبات احساس نداره. احتمالا خیانت هم بکنه دراینده

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

منطق این ازدواجای سنتی چیه ک میگن عشق بعدش بوجود میاد😡خو اگه نیومد چی

هرچند با ازدواج مدرنم طوری که الان تو جامعه هست زیاد موافق نیستم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اگر دوست داشتید ورزش کنید و به فرم‌ خیلی قشنگی برسید  با قیمت مناسب می‌تونید ۳/۴ نفر باشید و با من کلاس آنلاین داشته باشید 🤍 

بله کاملا این مسیج تبلیغ کلاس هام هست ولی میتونید یه جلسه رایگان بیاید بعد ثبت نام کنید اگر دوست داشتید🫂

اینستاگرام salow.pilates

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

ببین عزیزم، خیلی تلخه برات ناراحت شدم، ولی احتمالا اون خودش مشکلی داره، شاید تو گذشته اش مشکلی باشه، حتما برو مشاوره حتما برو اینجا هرکسی از دن خودش بیار میشه و نظر میده...