2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136112 بازدید | 1747 پست
چرا، هزار بار گفتهاونم دقیقا میگه خانوادم مجبورم کردن ازدواج کنم.اوایل خیییلی خوب بود، نمیدونم چیشد ...

پس تو چیکار میکنی بهش توجه نمیکنی؟

وقتایی ک خونست سمتش نمیری؟

مشاور نرفتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه تظاهر میکردم ک عاشقت بشم میومدم سمتت عاشقت بشم ولی نشدمب نظرت راهی هست؟

داره دروغ میگه اگه رابطش سرد بود راست میگفت فقط از دستت خسته س تو پاپیش نزار برای آشتی تواین مدت به خودت برس ولباسایی که شوهرت دوست داره بپوش سعی کن تحریکش کنی غذای مورد علاقش رادرست کن وقتی آشتی کردید بگو از رفتارات پشیمونی وچون دوسش داشتی حساس بودی وواقعا سعی کن به شکرانه اینکه زندگیت درست شده خودتان تغییر بدی امیدوارم فردا پس فردا تاپیک بزنی زندگیت پراز عاشقانه شده وسال دیگه بچه دار شده باشی تولایق یه زندگی پراز عشق وآرامشی که باسیاست زنانه درستش کرده باشی 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

سلام اسی خوبی چکار کردی بالاخره

سلام هیچی والا فقط دیشب ک اومد سلام کرد منم گفتم سلام همین جفتمون سرد بودیم امروز بهش پیام دادم مشاوره میری تماس گرفتن گفتن ساعت 6 باید بری پیاممو جواب نداده

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

برو گردن خانوادشو بگیر اصلا نشون نده که خیلی وابسته ای بهش اصلا التماس نکن بگو باشه کسی که نمی‌خواند همین بهتر الان نخواد تا با یه بچه سرگردون بشی ولی مقاوم باش 

پس تو چیکار میکنی بهش توجه نمیکنی؟وقتایی ک خونست سمتش نمیری؟مشاور نرفتین

شما چندوقته عروسی کردین؟

برای ما دقیقا شده یکسال، یه مدت هم نامزد بودیم

ولی الان یه سال شده عروسی کردیم، اوایل ازدواج یه مقداری بهتر بود، فقط درمورد این صحبت میکرد که دلش بچه نمیخواد، ک منم گفتم باشه هرموقع خودت خواستی

بعد ک جلوتر رفتیم دیدم تو کارش خیلی داره شکست میخوره بدبیاری میاره، بخاطر همون حس کردم داره ازم فاصله میگیره، کار بیش از حد بهش فشار میاره ، خیلی عصبانی میشد سرم داد و بیداد میکرد، گاهی بهم فحش میداد

بعد همینطور گذشت دیدم دیگه حتی بهم دست هم نمیزنه اصصصلا، ب بهونه کار شب دیر ب دیر میاد خونه و چیزای دیگه

کم کم بهم گفت من لیاقت تورو ندارم، خیلی مشکلاتم زیاده تو بهتره بری جدا شی ( بهونش بود)

بعد دیدم میگه من ب اجبار خانوادم ازدواج کردم، دوست نداشتم ، چون دیدم دختر خیلی پاکی هستی باهات ازدواج کردم

برو جداشو از اینحرفا

داره دروغ میگه اگه رابطش سرد بود راست میگفت فقط از دستت خسته س تو پاپیش نزار برای آشتی تواین مدت به ...

عزیزم ممنونم چقدر پیامت برام حس خوب داشت امیدواااارم خواستم از خدا همینه فقط رابطمون درست بشه دیگه کارهامو تکرار نمیکنم اذیتش نمیکنم 😭

داره دروغ میگه اگه رابطش سرد بود راست میگفت فقط از دستت خسته س تو پاپیش نزار برای آشتی تواین مدت به ...

من سیاستم ک ندارم ولی اخه میدونی بهش گفتم اشتباه کردم اذیتت نمیکنم الان فهمیدم کارم اشتباه بوده فهمیدم اشتباه کردم ولی گفت نه تو مقصر نیستی گفت میدونم دوسم داری ولی من نمیخوام دیگه خستم نمیخوام تلاش کنم

عزیزم ممنونم چقدر پیامت برام حس خوب داشت امیدواااارم خواستم از خدا همینه فقط رابطمون درست بشه دیگه ک ...

انشالا...نگران نباش داره به خیال خودش داره تنبیهت میکنه 🤣🤭

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

مگه چیکارش که کردی که خسته شده از چی پشیمونی

خیییییییلی بهش گیر میدادم خیلییی حتی تو خیابون نگاهش میرفت ی سمت میگفتم چرا نگاه کردی سر هرررر چیز کوچیکی قهر میکردم همشم میگفتم چرا توجه نمیکنی بهم چرا دوسم نداری چرا باهام حرف نمیرنی 

اینا رو من میکفتم ک بیاد نازمو بکشه توجه زیاد میخواستم میخواستم مثل فیلما بشه همش تو حلق هم باشیم الان میگه تو خودتم فهمیدی میگفتی چرا دوسم نداری درصورتی ک من المی میگفتم من مطمئن بودم دوسم داره فقط توجه بیشتر میخپاستم ولی اون باور نمیکنه