2777
2789

من سی و پنج سالگی ازدواج کردم شوهرم ۲۹سالش بود. الان سه ساله ازدواج کردیم و یه دختر هشت ماهه داریم. هر چیزی توی زمان خودش دقیقا اتفاق میفته. پس به خودتون استرس ندین و تنها کاری که باید انجام بدین اینه که با شناخت کامل و اطمینان و از روی عقل و منطق همسرتون رو انتخاب کنید. نه صرفا فقط بخاطر اینکه شوهر کرده باشین. ازدواج سخت و پر از مسیولیت و چالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت باشین

اگه دخترای سن بالا ناراحتن بابت ازدواج نکردن بخاطر خوده ازدواج نیس صرفا

بحث فرهنگ خونواده و اطرافیانه که با حرفا و رفتاراشون آزارشون میدن مخصوصا شهرای کوچیک

خوشبخت بشی الهی ،میشه بگی چطور آشنا شدین؟برا منم دعا میکنی؟

مرسی عزیزم. ما توی محل کار آشنا شدیم. 

به خدا توکل کن و بیخیال باش. هر چیزی توی این دنیا دقیقا سر موقع و مکان خودش اتفاق میفته

من 25 سالمه به امید خدا اول می‌خوام وضع مارین اوکی شه بعد ازدواج کنم خیلی زود

تا قبل از سی سالگی و استقلال مالی اصلا ازدواج نکن. خواستگار و کیس خوب همیشه هست ولی بعد از ازدواج واقعا فرصت های مجردی برای پیشرفت کمتر پیش میاد. 

مرسی عزیزم. ما توی محل کار آشنا شدیم. به خدا توکل کن و بیخیال باش. هر چیزی توی این دنیا دقیقا سر موق ...

اخه بدبختی اینه من هر کسی به دلم نمیشینه خیلی کم پیش میاد از کسی خوشم بیاد

خوشبخت باشیناگه دخترای سن بالا ناراحتن بابت ازدواج نکردن بخاطر خوده ازدواج نیس صرفابحث فرهنگ خونواده ...

آره واقعا قابل درکه. ولی بعضیا واقعا دارن خودشونو آزار میدن. وقتی به این باور برسن که توی این دنیا یه چیزایی از کنترل ما خارجه دیگه انقد اذیت نمیشن. فقط باید به خدا توکل کنن و مسیر زندگیشونو پیش ببرن