2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136112 بازدید | 1747 پست

[QUOTE=399497492]چیکار کنم ب نظرتون میشه زندگیمو درست کنم؟[/QUOTE باید امادگی خیلی چیزا رو داشته باشی اینکه یکی رو به زور پیش خودت نگه داری حال دلت بدتر میشه میخوای من برات یه جلسه رایگان مشاوره میزانم به پیجم سر بزن 

shararehpsychology

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فیلم بازی نمیکنه بخدا منم اشتباه زیاد داشتم باهاش بخث کردم دعوا کردم ذلش کردم این اواخر یر هر چیر ...

سه چهار سال اول زندکی این چالش ها خیلی طبیعیه ‌. باید خیلی صبور باشی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم تحت هیچ شرایطی فعلا خونه را ترک نکن و برو چون بعد روزی که ایشالا سرش به سنگ بخوره میگه تو هیچ ...

خوب گفتی بهم ما هموز هیچ‌کار نکردیم بهم گفت برو ولی نمیرم و میمونم ولی محلش نمیدم اگه برم برگشتنم محال میشه

من ازدواج دومم و عاشق همسرم نیستم فقط به خاطر شرایط خوبش باهاش هستم و شرایط خودم 

الان هم به هم وابسته ایم  نه عاشق

حتی منم بهش نگفتم دوست داارم   چون فقط دارم زندگی می کنم بدون عشق و علاقه زیاد 

ولی شما شوهرت عاشقت کرده و حالا میخاد پا پس بکشه  پس اینجا معلومه تو تلاششی نکردی که حتی اونا به خودت وابسته کنی

با قهر و ناز کردن بیجا طرف زده میشه 

شاید اون یه زن فهمیده و با عتماد به نفس می خاد 

بهش محبت کن تا خحداقل وابسته ات بشه  جای خالیت را حس کنه

به نظرم فقط اون برا زندگی تلاش کرده و شما ناز 

نه هیچکس میگه به اصرار خانوادم اومدم جلو خیلی سعی کردم دوستت داشته باشم ولی نتونستم دیگه اذیت میشم ن ...

عزیزم احتمالا همسر شما همزاد یا جن عاشق داره، افرادی که این موجود همراهشونه همیشه میل به تنهایی و انزوا دارن و نمیتونن کسی از جنس مخالف رو دوست داشته باشن و معمولا یا ازدواج نمیکنن یا ازدواج کنن بعد از مدت کوتاهی بدون دلیل خاصی جدا میشن، چون اون موجود عاشق روی اون شخص تعصب و علاقه و حسادت شدیدی داره و دوست نداره کسی به جز خودش با اون باشه... 

اره اینارو ک گفتم کلا روشو برگردوند حتی لهش دست میزدم دستمو میزد کنار گفت نکن

فعلا مثل بچه ها نرو بیفت به دست و پاش  نمیخاد بری دستشو بگیری

نترس  حالا که گفت نمیخاد  که همین فردا قرار نیست بره 

بش فرصت بده 

عصرا برو ورزش  فعلا یجوری مشغول شو   بش زمان بده 

در نهایت  هر کاری هم قراره بشه باید از سمت اون بشه

من ازدواج دومم و عاشق همسرم نیستم فقط به خاطر شرایط خوبش باهاش هستم و شرایط خودم الان هم به هم وابست ...

آره دقیقا 

ولی من وقتی بهم محبتشو نشون میداد از کجا میدونستم دوسم نداره ک تلاش کنم اصلا چیکار میکردم قبول دارم اشتباه کردم ولی فکر میکردم دوسم داره با این کارا ولم نمیکنه همیشه میگفت زن قوی دوس داره مستقل وابسته نباش برو بیرون بکرد و....

عزیزم احتمالا همسر شما همزاد یا جن عاشق داره، افرادی که این موجود همراهشونه همیشه میل به تنهایی و ان ...

وای خدا نکنه چجوری بغهمم

من حتی سر کتاب باز کردم برا زندکیمون ولی گفت سوهرت دوستت داره فقط کلافه شده از ذفتارت ولی بهش گفتم گفت نه اشتباهه من دوستت ندارم کلافه سدم ولی ن از رفتار تو از رندگیمون بعد خودم حس میکنم سر کتاب باز کردم چیرایی ک خودم بهش گفتم رو لهم گفت گغت شوهرت دوست داره ولی شوهرم خودش گفت اصلا دوستت ندارم

به شوهرت بگو مرد از مرد بودن فقط اسمش یدک نمی‌کشه. مرد واقعی کسیه که حرمت عشق رو نگه می‌داره، نه کسی که با بی وفایی دلِ همسرش رو می‌شکنه.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.