2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136112 بازدید | 1747 پست
دختر عمومم داداشمو خیلی دوست داشت هم داداشم هم دختر عموم خیلی خوب بودن ولی کنار هم کامل نشدن داداشم ...

بازم خداروشکر خوشبختن وای اینا همش 2 ماه بوده 

من چی ک ازدواج کردم بهش گفتم منو بدبخت کردی😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم من احساس میکنم شما یه رفتاری دارید که همسرتون از اون رفتار ذله شده و اینطور بهتون گفته شاید ...

نه بخدا گفت تو هیچ مشکلی نداری گفت من از اول هر وی تلاش کردم تو این دو سال نتونستم عاشقت بشم 

نه داداش من هیچ کاری نکرد به نظر من داداش من بهترین کارو کرد چون دختر عمومو وابسته خودش نکرد و اونم ...

اره اینجوری خوبه ک لفتش نداد نمیدونم شوهر منم دوست داشته زندگیمونو درست کنه ولی خب قسمت من بوده ک نتپنستخ عاشقم بشه😭

تو این دوسال چطور مردی بود از لحاظ اخلاقی عاطفی جنسی؟انشالله که درست میشه ولی گدای محبت بودن سخته بخ ...

این دو سال بهترین بود از همه نظر من مشکل داشتم لوس بودم قهر میکردم باهاش در عوض اون صبور بود مهربون بود 

بهم محبت کلامی نمیگفت منم همش بهش میگفتم توجه کن محبت کن ولی اصلا نمیگفت ولی عملی خیلی کارها میکرد برام 

خب چرا عاشق شما نیست ظاهرتون دوست نداره اخلاق بدی دارین نمی تونه کنار بیاد با خانوادتون مشکل داره هم ...

میگه تو هیچ نکته منفی نداری هیچ تقصیری نداری مشکلی نداری.من نمیتونم فقط دوستت داشته باشم 

میگم خب اصلا چی میخوای ک من داشته باشم ک ندارم میکه نمیدونم من ک عاشق نشدم ببینم عشق چجوریه اون حرقه ی دوست داشتن و عشق میگه هیچوقت برام ب وجود نیومد

اخه بهم گفت برو خونتون دیگه😭😭😭

به همين راحتي

بهش بگو خونه من همين جاست 

كسي كه خربزه ميخوره پاي لرزش هم ميشينه مگه من بازيچه شما و خانواده محترمتون هستم

باشه دوستم نداري نداشته باش 

تمام حق و حقوق من رو بده مهريه نفقه اجرت المثل با كمال ميل شما رو به تنهايياتون ميسپارم 

زير سرش بلند شده داره دست به سرت ميكنه يا بيمار تشريف داشتن و خانواده هم اطلاع داشته اين رفتار از يك انسان سالم بعيد هست يا شما كل ماجرا رو نميگي

عزیزم با چیزهایی که میگی فکر کنم اصلا بهش فضا ندادی که عاشقت بشه...

تا حالا وقتی دور بودید صبر کردی اول اون زنگ بزنه؟

صبر کردی اول اون دوستت دارم بگه و بیاد طرفت؟

وقتی ناراحت بودی سکوت کردی که حالت رو بپرسه؟

یا همیشه خودت وسط بودی؟.....