2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136536 بازدید | 1747 پست

مطمئن باشین تنها راه چاره واسه شما خدا و اهل بیت هستن اگه از خدا دور شدین اهل نماز خوندن نیستین به خاطر مشکلتونم که شده برگردین سمت خدا نماز بخونین نماز شب (برا مشکل شما خیلی کارگشاست) بخونین و با نیت خالص با خدا صحبت کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه اون حرفه ای ک باید از تو توی دلم بیاد نیومده میگه اونقدر بی تابت نیستم ک دلم برات تنگ بشه میخوا ...

اصلا این چیزا که تو توقع داری ربط به زندگی مشترک نداره

اصلا عشق و عاشقی و این حرفا برا زندگی مشترک نیست.

مگه الان بیشتر این زن و شوهر ها که کنا هم هستن عاشق و معشوقن.

همین که بتونن هم تحمل کنن ردیفه.

تازه اکثرا هم تحمل همو ندارن بخاطر بچه است که کنارهم موندن.

عزیزم کانال تنها مسیر ارامش تو ایتا بزن دوره همسرداری داره با قیمت مناسب بنظرم شرکت کن یه چند ماه از همسرت فرصت بخواه و اموزشهارو عمل کن بنظرم ۹۰ درصد شایدم ۱۰۰درصد بهت علاقه مند شه.اگر میدونی دلش با کس دیگه نبوده و نیست و وفاداره حتما این کار رو بکن پشیمون نمیشی.نتیجه هم دیدی بیا اینجامطرح کن به بقیه هم کمک شه .التماس دعا

آخه عزیزم چرادلیلش و باید بهت بگه

میگه نمیدونم هر کار کردم نتونستم عاشقت بشم اینحا بچه ها ب من گفتن شاید چون همش وابستش بودم بهش خیییلی محبت کردم اینجوری نتونسته

من باورتون نمیشه یه روز میرفتم خونه بابام به میگفتم دلم تنگ شده همش مبپرسبدم تو چی دلت تنگ شده چرا نمیگی دلم تنگ شده و.... 

باهاش خیلی بحث داشتم سر چیزای الکی قهر میکردم دم ب دیقه قهر بودم میگن شاید بخاطر ایناس نتونسته نمیدونم