2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 140366 بازدید | 1758 پست
همدردیممن هم خانمم گفت هیچوقت دوست نداشتم و به اجبار خونوادم زنت شدم خونوادش هم گفتن بری زیر یه سقف ...

شاید قبل ازدواج باتو یکیو می‌خواسته که خانواده ش ب زورر دادنش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل نداره؟؟!.... بعضی ها بعد ازدواج میفهمن یه مشکلاتی دارن مثلا گی نیست؟ اینکه خانوادش گفتن برید زیر یه سقف خوب میشه و ...بعضی وقتها خانواده ها از مشکل بچشون خبر دارن میگن ازدواج کنه خوب میشه و اونا رو اجبار به ازدواج میکنن 

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

بگو مگه خاله خاله بازی می کنیم که به این راحتی برگشتی میگی دوستت ندارم .

بگو قبلا باید فکراتو میکردی راحت اومدی یکی رو وابسته خودت کردی ناقصش کردی الان می گی برو دوستت ندارم به همین راحتی 

بهش بگو حالیته چی میگی  ؟

بگو کجا برم ؟ الان برم منو به چه چشمی بهم نگاه می کنن؟ 

بگو من جایی نمیرم اینجا نشستم من که نمی خوام طلاق بگیرم تو می خوای طلاق بدی برو هر کار می کنی بکن مهریه ام هم کامل بده تا برم 

میگه زندگی ک عشق نباشه ب درد نمیخوره بهش گفتم بیا دوباره تلاش کنیم با کمک مشاور میگه من دو سال هر کا ...

مردا باید برای بدست اوردن تلاش کنن چیزی که براشون راحت بدست بیاد رو دوست ندارن

اگه تو دوسش نداشتی عاشقت میشد تمام تلاششومبکرد دلتو بدست بیاره

برای مردا باید حس دست نیافتنی رو بدی که باارزش بشی 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

تاپیکت رو‌خوندم.. پای یکی دیگه وسطه.. حرفشو باور نکن که اگه کسی بود میگفتم.. دلیلی نداره بگه چون فقط میخواد تورو از سر خودش باز کنه و بره با ادم دلخواهش

از اول هم دوستت داشته، برا جبران عذاب وجدان خیانتش داره خودشو قانع میکنه که دوستت نداشته

شاید قبل ازدواج باتو یکیو می‌خواسته که خانواده ش ب زورر دادنش؟

نه چندبار بهش گفتم گفت کسیو ندارم تو زندگیم

خانمم افسردگی شدید داره ولی نمیخاد بره دکتر یا مشاور

میگفت از همه آدما بیزارم چه زن چه مرد حتی پدرم

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

ببین این کارو بکن ببین جواب میده یا .

اول که از خدا بخواه و مدام سوره‌ی طلاق و یس رو بخون .

دوم اینکه بخودت برس و برو تو فاز سنگین شدن و اینا ولی خیلی هر روز به خودت برس .ببین جواب میده یا نه .

مردا اگر ظاهر خوبی داشته باشی و سنگین باهاشون تا کنی بهتر قدر میدونن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بگو برو بمیر آشغال مهریمو بده بعدم گوروتو از زندگیم گم کن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ببخشید مردی ک اینو میگه تهش هست من دوستم هر روز شوهرش میگفت نمیخوام و میخوام جدا شم این هی گریه زاری که نه من جدا نمیشم اخر مرده رفت هوو اورد سرش کلا رفت با اون زنه