2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141117 بازدید | 1764 پست

کاش شوهر من میگف بیا جداشیم بخدا ک هرچ زودتر جداشی بنفعته چن سال دیگ پشیمون میشی ازش سرسری نگذر با بزرگترا درمیون بزار و اینک بگو نمیخای برو درخاست بده از ترس مهریه اقدام نمیکنه ک ت بری یا توافقی جداشین😕

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
ممنون عزیزم میخونم

قبل بک یا الله قران باز کن بذار سرت 

تو متن ننوشته بود

عین شبای قدر که قران به سر میگیرم میمونه 

میگن هنوز پا نشده حاجت روا میشی چند نفرم نتیجه گرفته بودن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نماز باید تو یه شب خاصی انجام باشه؟؟ اسم این نماز چیه؟

نه اصلا ساعت خاصی نداره ولی من شب خوندم 

والا اسمشو نمیدم من تو نیت نماز حاجت گفتم 

تو اینستا دیده بودم تو کامنت ها خیلی ها هم جواب گرفته بودن 

میگفت وقتی دیگه رسیدی ته خط و از هیچی حاجت نگرفتی این نماز جواب میده

و اگه خواستید بخونید یه تیکه اش جا مونده بعد سلام دادن قران باز کنید بذارید رو سر بعد اون ذکر ها رو بگید عین شب های قدر 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بله ممکنه. ولی اگر در شرایط ارتباط ایمن بتونن مطرح کنن فضاهای رویایی ذهنشون خالی میشه.

میدونم چی میگی ولی متوجه نمیشم😊🫠

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

عزیزم فقط اینو بدون اگر میخوای دوستت داشته باشه نه گریه کن نه التماس کن نه خودتو خورد کن نه بهش بچسب از خونه نرو اما رهایش کن کلی به خودت برس و آهنگ شاد بزار برقص آرایش کن واسه خودت وقت بزار کافه برو خرید کن اما لطفااااا اصلا بهش نچسب یجور رفتار کن که نباشه هم خوشی بود و نبودش لطفا برات مهم نباشه این کارارو بکن مثل سگ میوفته دنبالت لوند باش و عشوه از سر و روت بیاره حرف زدنت راه رفتنت کلا عشوه باشه اینو بدون هر بار التماس کردن و گریه کردن اونو ۱قدم ازت دور می‌کنه 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

دوست پسر منم چند ماه پیش الکی گفت دوست دارم تو تنهایی خودم باشم. فهمیدم رابطه رو دیگه نمیخواد. منم گفتم پس رابطه تموم برو تو تنهایی خودت باش. بعد چند روز خودش پیام داد که جات تو زندگیم کمه و فلان. الان من کاریش ندارم ولی از وقتی اهمیت نمیدم میبینم بیشتر پیگیرمه

عزیزم فقط اینو بدون اگر میخوای دوستت داشته باشه نه گریه کن نه التماس کن نه خودتو خورد کن نه بهش بچسب ...

کسی که آدمو نخواد هیچ جوره نمیخواد با این کارای مسخره و ببخشید چ..صی اومدنا بدتر زده میشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
یک ماهه نداشتیمولی قبلش مرتب رابطه داشتیم همیشه هم خودش میومد جلو

خب قربونت دلیلش همینه

نزار زیاد بسه نهایتا یه روز

اینا سیستم بدنشون با ما فرق میکنه بدجوری به هم میریزن

شما پا پیش بزار ولی نزار به اینجا بکشه

نه نه نهکاش من فرصتی که شما داری رو داشتمپس خدا طلاقو برا چی گذاشتهشناسنامه نو هم میگیریحسرتی که تو ...

من 28 سالمه میگن سنت بالاست اگه جدا شی و فلان

من هم قیافم خوبه هم تحصیلات دارم

توروخدا بگو میتونم بعدش ازدواج بهتری داشته باشم؟ 🥹🥹

نه میگه تنهایی رو دوس دارم میگه حتی یه ثانیه نتپنستم دوستت داشته باشم میگه نمیخوامت

عزیزم اگه دوسش داری باهاش حرف بزن بگو اوکی چندماه بهت وقت بده بدون هیچ تعصب یا دید منفی بدون هیچ قضاوتی این چندماه رو باهات زندگی کنه توم همون روز برو یا کلاس، سیاست زنانه و اتاق خواب پرشور خانوم باقری رو بگیر یا کلاس تخصصی همسری و دلبرانه خانوم شیدا صدیق رو تهیه کن دقیق مو به مو اجراش کن 

بعد ببین همین آدم چطور بعده چندماه عاشقت میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕