2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 115037 بازدید | 1596 پست

دروغ میگه

دوستت داره

اگه دوستت نداشت باهات ازدواج نمی کرد

مردها خیلی پیچیده نیستن، دوست نداشته باشن زن رو باهاش عکس هم نمی گیرند چه برسه که ازدواج کنند، تظاهر  هم بلد نیستن مگه بازیگر حرفه ای سینماست 

ببین چه مسئله ای  اتفاق افتاده که الان اومده این رو بهت میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمومم داداشمو خیلی دوست داشت هم داداشم هم دختر عموم خیلی خوب بودن ولی کنار هم کامل نشدن داداشم ...

ای کاش خانوادت همون محضر قبول میکردن 

اینطوری هر دو طرف کمتر ضربه میخوردن کاش اگر کسی  پست شمارو میبینه عبرت بگیره اینکه آدم قبل ازدواج حتی اگر توی مجلس عروسی و عقدش قبل خونده شدن خطبه باشه و پشیمون  باشه و نخواد همه چیو تموم کنه بدون تر ساز قضاوت. 

شوهرم قبلا تا قبل اینکه این حرفو بهم بزنه اگه بهش میگفتم بمیر میمرد هیچی برام کم نمیزاشت فقط محبت کل ...

من به این نتیجه رسیدم اگر محبت کلامی نداشته باشن واقعا طرفو دوست ندارن.تجربه خودمه.

نه خیلی جدی گفت من نمیتونم بدون اون رندگی کنم از جونم ببشتر دوسش دارم😭😭😭😭😭

برو پیش مشاور مشکل شما وابستگی است و ان هم فهمیده شما وابسته هستی داره ازت سواستفاده میکنه تا یاج بدی.

ممکنه ازت بخواد مهریه ات رو ببخشی تا بمونه

در ازدواج نباید وابسته به طرف مقابل باشی

احتمالا شما والدینی داری که محبت کافی به شما نداشتند و احساس عشق رو در کنار انها نداشتی

ولی نذار گذشته ات آینده ات رو خراب کنه

پیش یک مشاور با مدرک دکتری برو اما مشاوری که چندین سال کار کرده و با تجربه باشه.

گلوش یه جای دیگه گیر کرده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اولا ما فقط بدون خدا نمی تونیم زندگی کنیم بدون همه آدما تاکید می کنم همممه آدمای زندگیمون می تونیم ب ...

اخه حس قدرت ب مرد دادن یعنی چی 

اره از نظر مالی همیشه بهش میگفتم دوس دارم برم سرکار خیلی هم دنبال کار بودم الانم جایی کار میکنم بعدم همهههههه ی دوستای من اونایی ک میشناسم ن سر کار میرن ن چیزی چجوری بهش حس قدرت بدم اره من خیلی بهش محبت کردم قبول دارم الان دارم بی‌محلی میکنم ولی خب نمیدونم واقعا این چیزایی ک گفتین بلد نیستم چجور باید انجام بدم

به خاطر همینه میگن با عشف ازدواج کنین جوونا باید خودشون همدیگه رو بخوان نه اینکه خونواده پسر یا مادرش بخوان براش کسیو در نظر داشته باشن یا بگیرن تهش میرسه به جدایی چون عشق حتی زیر یه سقف رفتن هم به وجود نمیاد دوست داشتت هم زوری نیست فقط یه عادت کردن میشه

قاضی اصلی خداست💚

اخه حس قدرت ب مرد دادن یعنی چی اره از نظر مالی همیشه بهش میگفتم دوس دارم برم سرکار خیلی هم دنبال کار ...

عزیزم اتفاقا کار کردن زن حس قدرت رو از مرد میگیره

شما هییچ ضعفی از خودتون نشون ندین و اصرار به موندن توی رابطه نداشته باشین

به امام زمان متوسل شین مطمئن باشین جواب میگیرین

اخه حس قدرت ب مرد دادن یعنی چی اره از نظر مالی همیشه بهش میگفتم دوس دارم برم سرکار خیلی هم دنبال کار ...

ببین دوست داشتن یه طرف خیلی بد من کاملا درکت میکنم داری خودتو اذیت میکنی به زور که نمیشه ادم یکیو دوست داشته باشه موقعیت های بهتری هم میان سمتت سرکار برو به خودت برس .... طرف علنا داره بهت میگه من دلی از اول نمیخواستمت خونوادم تو رو جور کردن برام 

قاضی اصلی خداست💚

اشباه کردی عزیز دلم داری محبتو ازش گدایی میکنی خب میتونستی به روش های دیگه وادارش کنی که بهت ابراز ع ...

آره خودمم خیلی بهش وابسته نسون دادم خیلی بهش محبت کردم الان دارم ازش فاصله میگیرم

ولی میترسم رو حرفش بمونه بگه جدا شیم😔

از قبل کسی رو دوست نداشته چطور بعداز دوسال یادش افتاده احتمالا زیرسرش بلند شده

میگه این مدت تلاش میکردم عاشقت بشم هر کار کردم خوشحال بشی بلکه منم با خوشحالیت خوشحال شم ولی نشدم😔

البته اینو‌وقتی گفت من خیلی بهش اصرار کردم

در کل گفت هر کار کردم نتونستم عاشقت شم و دیگه خستخ شدم